Travel Secrets

Η μυθική ονομασία του Lango

Η μυθική ονομασία του Lango

Αν δεν γνωρίζετε τη σημασία της ιταλικής λέξης, τότε θα σας αποκαλύψουμε εμείς το μυστικό. Πίσω από την μυθική της πλέον ύπαρξη που τη συνδέει με το ίδιο το όνομα του νησιού της Κω κρύβεται μια ιστορία αιώνων που τιμά την φιλοξενία και την προσφορά.

Ήταν το όνομα με το οποίο αναφέρονταν στο «μακρύ» νησί οι Ιππότες του τάγματος του Αγίου Ιωάννη την περίοδο που κατέλαβαν το νησί για να ελέγχουν το θαλάσσιο πέρασμα προς τους Άγιους Τόπους κατά την διάρκεια των Σταυροφοριών. O κώδικας τιμής, η αλληλεγγύη και η φιλοξενία είναι αρχές που έχουν ενσωματωθεί και στο DNA του πολυτελούς ξενοδοχείου Lango Design Hotel & Spa. Οι σημερινοί «ιππότες» τιμούν τους καλεσμένους και τις επιθυμίες τους, πρόθυμοι να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρίας φιλοξενίας. Μια έμπειρη ομάδα βρίσκεται πάντα στη διάθεση τους με ένα κοινό στόχο, να δημιουργήσουν αξιομνημόνευτες στιγμές και μοναδικές αναμνήσεις για κάθε επισκέπτη.

Είναι αυτοί που θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα από την πρώτη στιγμή, θα φροντίσουν την κάθε ανάγκη σας, θα διασφαλίσουν την άνεση σας στα μίνιμαλ διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες, θα σας βοηθήσουν να βρείτε την εσωτερική ηρεμία και ευεξία με τις θεραπείες του σπα και θα βρίσκονται σύσσωμοι στην πρώτη γραμμή της σύγχρονης, δημιουργικής κουζίνας του KOAN Cuisine.

Από: Tresor Hotels & Resorts

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή