Travel Secrets

Forbes και Vanity Fair επαινούν το εντυπωσιακό White Coast Pool Suites

Forbes και Vanity Fair επαινούν το εντυπωσιακό White Coast Pool Suites

Μία βδομάδα μόνο αφότου άνοιξε τις πόρτες του και όλα τα μάτια είναι στραμμένα επάνω σε αυτή την πολυτελή όαση από σουίτες με ιδιωτικές πισίνες στην Μήλο. Τα διεθνή μέσα επίσης, με το Forbes και το Vanity Fair να επαινούν το διαμάντι της Μήλου που κέρδισε τις εντυπώσεις τους ως το κορυφαίο νέο ξενοδοχείου που αξίζει να επισκεφτεί κανείς αυτό το καλοκαίρι.

Το Forbes ξεχώρισε το White Coast Pool Suites ως ένα πολλά υποσχόμενο και με εξαιρετικές δυνατότητες νέο ξενοδοχείο. Το πολυτελές adults-only boutique hotel με 22 σουίτες και 23 πισίνες βρήκε δικαιωματικά την θέση του στην σχολαστικά επιλεγμένη λίστα της διάσημης και έγκριτης ιστοσελίδας. Το Forbes παρουσιάζει με δέος το White Coast Pool Suites σε όλο τον κόσμο, και ως μέλος των Small Luxury Hotels of the World, η ιστοσελίδα απευθύνεται σε όλους τους ταξιδιώτες και ειδικά στα μέλη του προγράμματος World of Hyatt για τα επιπλέον οφέλη που μπορούν να έχουν.

Το Vanity Fair έδωσε τη δική του εντυπωσιακή επιλογή με τα νέα ονειρεμένα ξενοδοχεία στις ακτές της Μεσογείου. Το White Coast Pool Suites κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ τους, ως η πιο εντυπωσιακή προσθήκη στη Νότια Ευρώπη, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι δίπλα στην ιδιωτική πισίνα της σουίτας τους ή στη θάλασσα ατενίζοντας το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Τοποθετημένο σε μια ιδιωτική παραθαλάσσια έκταση, το White Coast Pool Suites προσθέτει την περιοχή του Μύτακα στον χάρτη με τα exclusive hotels. Μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον και την προσοχή του διεθνούς τύπου και κορυφαίων ιστοσελίδων, το White Coast Pool Suites αποδεικνύει το εξαιρετικό brand και τις άψογες υπηρεσίες του. Και έπεται συνέχεια!

Από: Tresor Hotels & Resorts

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή