Travel Secrets

Ο νέος ιδιωτικός παράδεισος στη Μήλο έχει όνομα: White Coast Pool Suites

Ο νέος ιδιωτικός παράδεισος στη Μήλο έχει όνομα: White Coast Pool Suites

Το White Coast Pool Suites, το νέο πολυτελές adults-only ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του το 2021 και η περιοχή του Μύτακα βρίσκει τη θέση της στον χάρτη με τα exclusive hotels. Ένας παραθαλάσσιος παράδεισος περιμένει τους  επισκέπτες να ζήσουν την εμπειρία ενός γαλήνιου τοπίου από την ιδιωτική πισίνα τους και να απολαύσουν την επίσκεψή τους στην Μήλο δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις. 

Με έμπνευση από το σεληνιακό τοπίο του περίφημου κυκλαδίτικου νησιού, τo White Coast Pool Suites αντανακλά την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της Μήλου στην αρχιτεκτονική του. Κύριος πρωταγωνιστής, το λευκό χρώμα, το σύμβολο των εντυπωσιακών πέτρινων όγκων του Μύτακα, που βρίσκεται μία ανάσα  από το ξενοδοχείο. Περήφανο μέλος της αλυσίδας Small Luxury Hotels of the World, ακολουθεί τη φιλοσοφία των ξενοδοχείων που δίνουν άλλη διάσταση στον όρο «πολυτέλεια».

Τοποθετημένο σε μια ιδιωτική παραθαλάσσια έκταση, το boutique ξενοδοχείο αποπνέει μια αίσθηση απόλυτης ηρεμίας και γαλήνης προσφέροντας μοναδική θέα στο ηλιοβασίλεμα. Η απέριττη πολυτέλεια της αρχιτεκτονικής του ενισχύεται από τις ιδιωτικές πισίνες που διαθέτει κάθε σουίτα. Οι επισκέπτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στην ιδιωτική infinity πισίνα της σουίτας τους, σε μια βουτιά στην παραλία με το σεληνιακό σκηνικό που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου στον Μύτακα ή σε κάποια από τις 3 αμμώδεις παραλίες που βρίσκονται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από το White Coast Pool Suites. Αναμφίβολα, το ατού του νησιού είναι οι 75 παραλίες του και το ξενοδοχείο είναι το ιδανικό ορμητήριο για να τις εξερευνήσουν οι επισκέπτες του.

Αποτελείται από 22 σουίτες και 23 πισίνες. Kάθε σουίτα λειτουργεί και ως ένα παρατηρητήριο στην ατελείωτη θάλασσα, τον ήλιο και τον ουρανό χάρη στην απρόσκοπτη θέα από τα παράθυρα. Διακοσμημένες σε ουδέτερους τόνους, οι σουίτες βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον. Οι Deluxe Σουίτες στον πρώτο όροφο καλύπτουν 27 τ.μ. και προσφέρουν πανοραμική θέα στο Αιγαίο, ιδιωτική πισίνα, βεράντα και μοντέρνο design. Την απόλυτη ιδιωτικότητα και χαλάρωση, βρίσκουν οι επισκέπτες στα 27 τ.μ. των Superior Σουιτών στον δεύτερο όροφο μαζί με μια εξωτερική plunge pool, ενώ η White Coast Suite υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής στα 32 τ.μ. της διαθέτοντας εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στο ηλιοβασίλεμα, καθώς και μια μεγάλη βεράντα με ιδιωτική πισίνα.

Από: Tresor Hotels & Resorts

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή