Travel Secrets

Once in Mykonos: Ανυπέρβλητη πολυτέλεια και αισθητική που συναρπάζει

Once in Mykonos: Ανυπέρβλητη πολυτέλεια και αισθητική που συναρπάζει

Tο «Once in Mykonos» ήλθε να «ταράξει» το ξενοδοχειακό τοπίο στο νησί των ανέμων, με την μοναδική αισθητική και φιλοσοφία του, επανασυστήνοντας την κομψότητα και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ενός “luxury boutique” ξενοδοχείου.. Η εκλεπτυσμένη διακόσμηση, η θέα στο βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου καθώς και οι προσωποποιημένες υπηρεσίες εγγυώνται μια συναρπαστική εμπειρία διαμονής.

 

Εναρμονισμένο πλήρως με το μυκονιάτικο τοπίο, με το βλέμμα στραμμένο στο ήρεμο γαλάζιο που ανασαίνει εμπρός του, το «Once in Mykonos» πρόκειται να αποτελέσει το ιδανικό σας καταφύγιο, καθώς βρίσκεται στην τέλεια τοποθεσία. Μόλις 2.9 χιλιόμετρα σας χωρίζουν από την πανέμορφη «Μικρή Βενετία», ενώ το κοντινότερο αεροδρόμιο βρίσκεται επίσης μόλις 2 χιλ. μακριά.

 

Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να παραδοθούν στην πολυτέλεια, ξέγνοιαστοι κάτω από τον καταγάλανο ουρανό, δίπλα στα κρυστάλλινα νερά, ανακαλύπτοντας νέες εμπειρίες.

 

Αφεθείτε στις ανέσεις του ξενοδοχείου και απολαύστε το πανέμορφο τοπίο που σας περιτριγυρίζει. Οι υπέρκομψες σουίτες του «Once in Mykonos», ήλθαν να κάνουν τη διαφορά, χαρίζοντας στους επισκέπτες ονειρεμένες διακοπές με υψηλής ποιότητας παροχές. Στους εσωτερικούς χώρους, η κομψότητα έρχεται σε διάλογο με το boho decor, τις παραδοσιακές λεπτομέρειες και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό.

 

Οι 60 σουίτες όλες καλά εξοπλισμένες, μετατρέπονται σε ιδανική τοποθεσία διακοπών για ζευγάρια, οικογένειες καθώς και για όσους επιδιώκουν να συνδυάσουν την διακριτική απομόνωση με την κοσμοπολίτικη ζωή στις διακοπές τους.

Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα του ξενοδοχείου, χαλαρώστε με το ποτό σας στη σκιά που προσφέρουν οι ομπρέλες και καλωσορίστε το βραδάκι στις χαλαρωτικές εγκαταστάσεις σπα. Μην παραλείψετε να γευτείτε τις μοναδικές γαστρονομικές επιλογές στα εστιατόρια του ξενοδοχείου, που θα το κατατάξουν στις αγαπημένες σας γευστικές προτάσεις.

Η κυκλαδίτικη εμπειρία καθώς και η πολυτέλεια που ξεπερνάει το ίδιο της το νόημα, συναντιούνται στο «OnceInMykonos», προσφέροντας στον επισκέπτη μια ολιστική εμπειρία διακοπών.

To «Οnce in Mykonos» αποτελεί αναμφίβολα αφορμή για την επόμενη επίσκεψη σας στην Μύκονο.

Από: Tresor Hotels & Resorts

 
 

επιστροφή