Travel Secrets

White Coast Pool Suites : Το νέο ξενοδοχειακό "διαμάντι" της Μήλου

White Coast Pool Suites : Το νέο ξενοδοχειακό

Η εταιρεία Hotel Management, Trésor Hospitality με έδρα την Αθήνα έχει υψηλές προσδοκίες για το νέο της project 'White Coast Pool Suites Hotel' το οποίο πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του φέτος το καλοκαίρι στη Μήλο.

Το White Coast Pool Suites αποτελεί την τελευταία λέξη της πολυτελούς διαμονής στον νησί της πανέμορφης Μήλου, και πρόκειται να σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή.

Αυτό το πολυτελές θέρετρο, έχει βρει τη θέση του κοντά στη μαγευτική παραλία του Μύτακα στη Μήλο και ήρθε να προσφέρει μια εντελώς διαφορετική άποψη διαμονής στο «νησί της Αφροδίτης». Σε απόσταση αναπνοής από την παραλία, το συγκρότημα παρέχει 22 πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική πισίνα που ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους αισθητική.

Το όνομά του είναι επηρεασμένο από τους θεαματικούς παραθαλάσσιους σχηματισμούς λευκών βράχων, που αποτελούν μέρος του ακινήτου και απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.

Συνδυάζοντας την αίσθηση της ηρεμίας και της εσωτερικής ισορροπίας, παρέχει μια αξέχαστη θέα στο ηλιοβασίλεμα και μοιράζεται την ίδια ακτογραμμή και τους εκπληκτικούς βραχώδεις σχηματισμούς όπως η φημισμένη παραλία ”Σαρακήνικο”.

Αφού απολαύσετε τις ατέλειωτες ομορφιές της Μήλου, γεμίσετε εικόνες από τα εξαιρετικά φυσικά τοπία και ζήσετε την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα του νησιού, παραδοθείτε στην πολυτέλεια και τις ανέσεις της σουίτας σας.

Οι σουίτες του White Coast Pool Suites, αποτελούν πραγματικούς «θησαυρούς» διαμονής, διακρίνονται από το minimal ύφος και αποπνέουν μια αίσθηση απόλυτης γαλήνης. H μοναδική θέα στο ηλιοβασίλεμα σε συνδυασμό με την ιδιωτική πισίνα που διαθέτει κάθε σουίτα, έρχεται να απογειώσει την διαμονή σας.

Τέλος, γευτείτε μια αληθινή fine-dining εμπειρία στον ατμοσφαιρικό χώρο του εστιατορίου και απολαύστε το cocktail σας στο μπαρ του ξενοδοχείου, για να βιώσετε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης.

Είτε προτιμάτε να παραδοθείτε στις ανέσεις της σουίτας σας, είτε να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά της Μήλου, το White Coast Suites είναι το ιδανικό κατάλυμα για εσάς.

Από: Tresor Hotels & Resorts

 
 

επιστροφή