Travel Secrets

Μαγικό Φθινόπωρο στις Σπέτσες & το Poseidonion Grand Hotel

Μαγικό Φθινόπωρο στις Σπέτσες & το Poseidonion Grand Hotel

Το Poseidonion Grand Hotel καλωσορίζει το φθινόπωρο, μια μαγευτική εποχή του χρόνου για τις Σπέτσες και υποδέχεται παλιούς και νέους φίλους για ξεχωριστές αποδράσεις, παρατείνοντας τη σεζόν μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2020. Με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο του Νησιού των Αρωμάτων και σύμμαχο τον καλό καιρό, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη διαμονή τους στο ιστορικό ξενοδοχείο σε ένα πλήρως ασφαλές περιβάλλον.

Αγαπημένος προορισμός για όσους αναζητούν μια σύγχρονη εμπειρία διαμονής, το Ποσειδώνιο δημιουργεί αξέχαστες αναμνήσεις για τους φιλοξενούμενούς του σε ένα κομψό περιβάλλον λιτής πολυτέλειας που γίνεται φανερή τόσο στα 52 δωμάτια και σουίτες του όσο και στους κοινόχρηστους χώρους. Παράλληλα, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την προστασία και ασφάλεια των επισκεπτών και των συνεργατών του, καθώς και της τοπικής κοινότητας των Σπετσών, το ξενοδοχείο φέρει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και εφαρμόζει μια σειρά αυξημένων πρωτοκόλλων υγιεινής.

Τα εντυπωσιακά χρώματα της φύσης, η δροσερή αύρα του Αργοσαρωνικού και η γοητευτική ατμόσφαιρα του νησιού “σμιλεμένη” από την καθημερινότητα των ανθρώπων του, σε συνδυασμό με την αυθεντική φιλοξενία που προσφέρει το Poseidonion Grand Hotel, δημιουργούν ένα ονειρικό “σκηνικό” για τους ταξιδιώτες του φθινοπώρου.

Από: Tresor Hotels & Resorts

 
 

επιστροφή