Travel Secrets

Perivoli Hotel Country House & Retreat: Mία όαση χαλάρωσης στο μαγευτικό Ναύπλιο

Perivoli Hotel Country House & Retreat: Mία όαση χαλάρωσης στο μαγευτικό Ναύπλιο

Σε μικρή απόσταση από την Αθήνα, το όμορφο Ναύπλιο αποτελεί πολύ αγαπημένο προορισμό όχι μόνο για ολιγοήμερη εκδρομή ή Σαββατοκύριακο αλλά και για ημερήσια επίσκεψη- αν και είναι πολύ πιθανό να μην είναι ο χρόνος αρκετός και να θέλει κανείς να επιστρέψει σε αυτή τη φιλόξενη πόλη-κόσμημα της Αργολίδας.

Υποδεχθείτε το καλοκαίρι κάνοντας ένα μαγικό ταξίδι που συνδυάζει την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του Ναυπλίου και τη φύση της Αργολίδας με μια πολυτελή, χαλαρωτική διαμονή στο ξενοδοχείο Περιβόλι.

Σκαρφαλωμένο σε έναν καταπράσινο λόφο μια ανάσα από τη ρομαντική πόλη του Ναυπλίου, στο χωριό Πυργιώτικα, το βραβευμένο Perivoli Country Hotel & Retreat μετατρέπεται στο ιδανικό ξενοδοχείο για την ιδανική mini απόδρασή σας στο Ναύπλιο, χαρίζοντας σας την ευκαιρία να απολαύσετε πολυτέλεια, άνεση, σύγχρονες εγκαταστάσεις και value for money διαμονή σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον.

Σε απόσταση 8,5 χλμ. από το λιμάνι, το ξενοδοχείο είναι κυριολεκτικά βουτηγμένο στη φύση του Ναυπλίου και η προνομιακή του τοποθεσία το καθιστά εξαιρετικό ορμητήριο για να εξερευνήσετε την πόλη αλλά και τα σημαντικά αξιοθέατα της Αργολίδας, όπως είναι οι Μυκήνες και η Επίδαυρος. 

Η πανοραμική θέα από την πισίνα και απ' όλα τα δωμάτια, αλλά και η γεύση του αυθεντικού Ελληνικού Πρωινού με τραγανές πίτες, ομελέτες φούρνου, παραδοσιακό τραχανά, γιαούρτι και φυσικό χυμό πορτοκαλιού παραγωγής των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου, θα σας μείνουν αξέχαστα κατά τη διαμονή σας. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης εστιατόριο με ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, καθώς και bar.

Μετατρέψτε το ξενοδοχείο Περιβόλι στο πολυτελές σας καταφύγιο για γαλήνιες διακοπές στη φύση, αλλά και στην ιδανική σας βάση για να μυηθείτε στο ρομαντισμό του Ναυπλίου και να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Αργολίδας.  

Ανακαλύψτε ακόμη περισσότερους μαγευτικούς ελληνικούς προορισμούς και πανέμορφα boutique ξενοδοχεία, στη σελίδα μας στο Instagram εδώ.

Από: Tresor Hotels & Resorts

 
 

επιστροφή