Travel Secrets

The Editor Athens Hotel: Ολοκαίνουριο city hotel στην καρδιά της Αθήνας

The Editor Athens Hotel: Ολοκαίνουριο city hotel στην καρδιά της Αθήνας

"Η έννοια της σύγχρονης διαμονής στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης"

Με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του κτιρίου και στην προηγούμενη χρήση του ως γνωστός εκδοτικός οίκος, το ξενοδοχείο εξατομικευμένων υπηρεσιών The Editor Athens Hotel, μέλος του δικτύου TresorHotels - HIP.Hospitalityέρχεται να δώσει νέα ταυτότητα σε έναν χώρο όπου γεννήθηκαν, γράφτηκαν και εκδόθηκαν ιστορίες της επικαιρότητας. Εξού και το concept του ξενοδοχείου που ανήκει στην παρακαταθήκη αυτής της κληρονομιάς.

Επιμελημένη Διαμονή

Εδώ θα βρείτε ένα μοναδικό καταφύγιο στην καρδιά της Αθήνας, όπου κάθε λεπτομέρεια ανακαλεί ταυτόχρονα παρελθόν και παρόν. Μετά την ολοκληρωτική ανακαίνιση και τον ανασχεδιασμό του κτιρίου όπου στεγάζονταν από το 1945 έως το 2007 τα γραφεία και το τυπογραφείο της γνωστής εφημερίδας "Αθλητική Ηχώ", τα 40 ξεχωριστά σχεδιασμένα δωμάτια και σουίτες προσφέρουν μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό, μετουσιώνοντας το πνεύμα της Αθήνας, γεμάτο με φως και ενέργεια. Με minimal γραμμές, λιτή διακόσμηση και εξατομικευμένες υπηρεσίες, στοχεύει στην φιλοξενία με όλη τη διάσταση της λέξης.

Η εκλεπτυσμένη διακόσμηση και οι προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες, με αναφορές στην πρότερη χρήση του κτιρίου, καθιστούν την διαμονή μια αξέχαστη εμπειρία. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν αυτόνομο κλιματισμό, LED τηλεοράσεις, παράθυρα με διπλά τζάμια, room service, δωρεάν σύνδεση Wi-Fi, mini bar, σεσουάρ μαλλιών και χρηματοκιβώτιο. Τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με walk-in shower συμπληρώνοντας μια εμπειρία άνετης διαμονής σε ένα περιβάλλον διακριτικής πολυτέλειας. 

Εγκαταστάσεις

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται επίσης business centre, υπηρεσίες concierge, ατμοσφαιρικό roof top restaurant με θέα στην Ακρόπολη που εκτείνεται σε δύο επίπεδα, με έναν κλειστό χώρο κι ένα εξωτερικό ανοιχτό bar, καθώς κι ένα all day restaurant —The Publisher— στο αίθριο του ισογείου που προστατεύεται από γυάλινη ανοιγόμενη οροφή επιτρέποντας την θέα στον ουρανό και την πλήρη εκμετάλλευση του φυσικού φωτός. Στο ισόγειο τμήμα, το ειδικά διαμορφωμένο αίθριο, μπορεί να φιλοξενήσει ολιγομελείς εταιρικές συναντήσεις ή εκδηλώσεις. 

Τοποθεσία

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου, δίπλα στο σταθμό του μετρό Μοναστηράκι, αποτελεί το ιδανικό σημείο εκκίνησης για την πιο συγκλονιστική αθηναϊκή εμπειρία, μόλις λίγα βήματα από τα πιο περιζήτητα σημεία της πόλης.

The Editor Athens Hotel | Βορέου 5-7 & Καρόρη, 10551, Αθήνα | Τ: +30 210 3311 444 | Instagram: @editorhotel 

Από: Tresor Hotels & Resorts

 
 

επιστροφή