Travel Secrets

Summer Senses Luxury Resort - Ο απόλυτος προορισμός χαλάρωσης στην Πάρο

Summer Senses Luxury Resort - Ο απόλυτος προορισμός χαλάρωσης στην Πάρο

Μια αισθητηριακή διαδρομή αναμένεται να εμπνεύσει στιγμές ανεπανάληπτης αναζωογόνησης κατά τη διαμονή σας στο Summer Senses Luxury Resort, αλλά και στο γεμάτο ενέργεια νησί της Πάρου.

Εδώ, τα φυσικά στοιχεία −Νερό, Αέρας, Γη− αποτελούν μια μοναδική πρώτη ύλη, έχουν συναίσθημα, αλλάζουν πρόσωπα, εκπλήσσουν. Εξίσου σημαντική θεωρείται κάθε εμπειρία διακοπών, καθώς αυτή θα πρέπει να είναι μεστή σε συναισθήματα, πληθωρική σε χαρακτήρα και εκπληκτική σε προσωπικότητα.

Η θερμή υποδοχή της ομάδας, τα αρώματα του φυσικού περιβάλλοντος, η εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών, η ζωογόνος δύναμη των γαστρονομικών προτάσεων, αλλά και η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση καθιστούν το Summer Senses το ιδανικό πολυτελές θέρετρο.

Αφεθείτε στην απόλυτη εμπειρία άνεσης και χαλάρωσης.

 

Τοποθεσία

Το Summer Senses Luxury Resort, το καλύτερο από τα ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Πάρο, σε μικρή απόσταση από το πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό Πίσω Λιβάδι, αλλά και τη γραφική Μάρπησσα, είναι χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου που χαρίζει ανεμπόδιστη θέα στο νησί. Απολαύστε το καλοκαίρι στο Summer Senses, μόλις δύο λεπτά με τα πόδια από την αμμουδιά του Punda Beach με τα κρυστάλλινα νερά και τη χαλαρή διάθεση.


Διαμονή

Υπέροχα και ξέγνοιαστα βράδια σας περιμένουν στα 100 πολυτελή δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου που αποτελεί την κορυφαία επιλογή για διαμονή στην Πάρο. Το Summer Senses Luxury Resort απευθύνεται σε οικογένειες, ζευγάρια αλλά και μοναχικούς ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, προσφέροντας δωμάτια και σουίτες με θέα στη θάλασσα, ιδιωτικές πισίνες και εξαιρετικές, σύγχρονες ανέσεις.

Αν η πολυτελής διαμονή στην Πάρο είναι αυτό που αναζητάτε, το Summer Senses θα ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας. Ακόμα και οι πιο απαιτητικοί επισκέπτες θα ανακαλύψουν εδώ τον δικό τους παράδεισο, όπου μπορούν να απολαύσουν ξέγνοιαστα βράδια, στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, και εξαιρετικό φαγητό.

 

Anassa Spa

Χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε στο Anassa Spa του Summer Senses Luxury Resort, στο κορυφαίο πολυτελές spa στην Πάρο, απολαμβάνοντας μια τεράστια γκάμα θεραπειών που θα αναζωογονήσει σώμα και πνεύμα. Αφεθείτε στις ολιστικές θεραπείες των εξειδικευμένων θεραπευτών και γνωρίστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία ανανέωσης.

 

Γεύσεις

Κάντε την ωραιότερη αρχή της ημέρας επιλέγοντας το πρωινό σας μέσα από τη μεγάλη ποικιλία ελληνικών και διεθνών γεύσεων. Ο πρωινός μπουφές στο εστιατόριο "Gaia" σίγουρα θα σας ικανοποιήσει. όλες τις ώρες της ημέρας. Είτε επιθυμείτε ένα ελαφρύ μεσημεριανό είτε ένα κανονικό γεύμα τα πιο νόστιμα πιάτα θα τα βρείτε εδώ σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια με θέα στην Πάρο.

Για τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας το εστιατόριο "Galazia Hytra" εγγυάται μοναδικά βράδια με εξαιρετικές γεύσεις κάτω από τον έναστρο ουρανό των Κυκλάδων. Κλασικές συνταγές αναδεικνύονται σε σύγχρονες γευστικές προτάσεις μέσα από μοντέρνες τεχνικές και εξαιρετική πρώτη ύλη, μετατρέποντας το ξενοδοχείο σε γαστρονομικό προορισμό.

Δοκιμάστε ένα κοκτέιλ στο "Hydor" Pool Bar του Summer Senses Luxury Resort και νιώστε τον χρόνο να σταματάει δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου. Την ώρα του δειλινού κατευθυνθείτε προς το "Irida" Lounge Bar και απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό με την καλύτερη θέα στην Πάρο όσο ο ουρανός παίρνει τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος.

 

Ανακαλύψτε το μεγαλύτερο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Πάρο για μια αυθεντική κυκλαδίτικη εμπειρία διακοπών.

Από: Tresor Hotels & Resorts

 
 

επιστροφή