Travel Secrets

Οι Conte Marino Villas διεκδικούν τον τίτλο της καλύτερης ιδιωτικής βίλας της Ελλάδας για το 2018

Οι Conte Marino Villas διεκδικούν τον τίτλο της καλύτερης ιδιωτικής βίλας της Ελλάδας για το 2018

Οι Conte Marino Villas, οι εντυπωσιακές πολυτελείς βίλες των Χανίων που έχουν κατακτήσει επί δύο συναπτά έτη τον τίτλο της καλύτερης ιδιωτικής βίλας στην Ελλάδα για τα έτη 2016 και 2017, διεκδικούν και φέτος το ίδιο σημαντικό βραβείο στον αναγνωρισμένο θεσμό των World Travel Awards.

Ψηφίστε τις Conte Marino Villas στα φετινά World Travel Awards, ΕΔΩ

Τρία εξαίσια αρχιτεκτονήματα σχεδιασμένα από τους αρχιτέκτονες Αριστομένη και Γιώργο Βαρουδάκη συνθέτουν έναν μικρόκοσμο εκλεπτυσμένης πολυτέλειας, ιδιωτικότητας και απαράμιλλης ομορφιάς στο ήσυχο χωριό Κοντομαρί στην περιοχή του Πλατανιά Χανίων. Oι βίλες συνδυάζουν άψογα το κρητικό τοπίο με τον σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, χρησιμοποιώντας υλικά όπως πέτρα, μάρμαρο, ξύλο και γυαλί. Παράλληλα, η αρμονική συνύπαρξη του μετάλλου με το γήινο στοιχείο φέρνουν εσωτερική και εξωτερική ισορροπία των κτιρίων με τον περιβάλλοντα χώρο. 

Στους εσωτερικούς χώρους, τα πολυτελή έπιπλα, τα μοναδικά διακοσμητικά αντικείμενα, οι σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές, αλλά και τα έργα τέχνης από Έλληνες καλλιτέχνες, καθιστούν τις Conte Marino Villas τoν απόλυτο προορισμό για αποδράσεις στην Κρήτη.

Οι βίλες περιβάλλονται απο πετρόχτιστους τοίχους, προστατεύοντας την ιδιωτικότητά σας, παρέχοντας παράλληλα ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στους κρητικούς λόφους, τους απέραντους ελαιώνες και πορτοκαλεώνες και τα Λευκά Όρη. Αντανακλώντας τη θέα, οι Conte Marino Villas είναι χτισμένες με βάση την πέτρα, το μέταλλο και το γυαλί, δημιουργώντας μια αίσθηση διαφάνειας σε κάθε κτίριο. Σε όποιον χώρο και να βρίσκεται ο επισκέπτης, έχει τη δυνατότητα να βλέπει τους εξωτερικούς χώρους, σαν να μην υπάρχουν τοίχοι. 

Οι πολυτελείς βίλες Orangia, Mandarina και Alivia είναι χτισμένες σε δύο επίπεδα και μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 6 ενήλικες η καθεμία, διαθέτοντας από τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, πριβέ πισίνα, ιδιωτικό κήπο με εσπεριδοειδή και πλήρως εξοπλισμένη μοντέρνα κουζίνα. 

Αναζητήστε τιμές και διαθεσιμότητα εδώ.

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε FacebookTwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή