Travel Secrets

5 ατμοσφαιρικές σουίτες για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018

5 ατμοσφαιρικές σουίτες για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018

Άλλες έχουν θέα που κόβει την ανάσα, άλλες ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους design και άλλες πλημμυρίζουν από ιστορία. Ανακαλύψτε 5 ατμοσφαιρικές σουίτες που πρέπει να προσθέσετε στη λίστα σας αυτήν την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι. 

La Cupola Suite – Poseidonion Grand Hotel

Ο μοναδικός ιστορικός θόλος του ξενοδοχείου Poseidonion Grand Hotel, διαμορφωμένος σε δύο επίπεδα. Η εντυπωσιακή οροφή με τα ξύλινα δοκάρια απεικονίζει σώμα παραδοσιακού καϊκιού ενώ καταλήγει σε μία ιδιαίτερη γυάλινη κατασκευή στην κορυφή. Διαθέτει ιδιωτικό massage loft και ευρύχωρη ιδιωτική βεράντα με πανοραμική θέα στην πόλη των Σπετσών.

 

 

Senior Suite – Astra Suites

Η ιδιωτικότητα που σας αξίζει στις Senior Σουίτες του ονειρεμένου ξενοδοχείου Astra Suites στη Σαντορίνη. Οι λευκές επιφάνειες «σπάνε» με χρωματιστές πινελιές, ενώ οι ιταλικές ψηφίδες στο μπάνιο μαγνητίζουν και προσθέτουν επιπλέον δόσεις πολυτέλειας στην ατμόσφαιρα. Αποτελούνται από ευρύχωρο σαλόνι και κρεβατοκάμαρα με διπλό queen size κρεβάτι, μπάνιο με ντουζιέρα, σύστημα home entertainment, κουζίνα και ιδιωτική βεράντα με θέα στην Καλντέρα, το Αιγαίο και το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης!

 

Master Suite – Kyrimai Hotel

Αναμφίβολα η καλύτερη επιλογή διαμονής στο ιστορικό Kyrimai Hotel στον Γερολιμένα Μάνης. Η Master Suite έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς αμέτρητους διάσημους και προσωπικότητες. Το απόλυτα ρομαντικό δωμάτιο, ιδανικό για νεόνυμφους ή επετείους. Διαθέτει ειδικό χώρο με βιβλιοθήκη που χρονολογείται από το 1870. Πλημμυρίζει με φως μέσω των 5 μεγάλων παραθύρων που διαθέτει, ενώ από το μικρό μπαλκόνι του θα αισθανθείτε σαν να αγγίζετε τη θάλασσα. Το κρεβάτι βρίσκεται σε ανώτερο επίπεδο και βλέπει στο πολυτελές σαλόνι με τζάκι. Ξύλινα πατώματα και ταβάνια, παστέλ γήινα χρώματα, υψηλής ποιότητας λινά προσδίδουν επιπλέον ατμόσφαιρικη διάθεση. Το jacuzzi μπάνιο έχει θέα στον κόλπο του Γερολιμένα.

 

 

 

Σουίτα με ιδιωτική πισίνα – Lango Design Hotel & Spa

Η ιδιωτική πισίνα σε αυτές τις σουίτες του ολοκαίνουργιου Lango Design Hotel & Spa που ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά στην παραλία Λάμπη της Κω, εξασφαλίζει ιδιωτικότητα και μια μοναδική αίσθηση exclusivity. Στους εσωτερικούς χώρους, η προσεγμένη πολυτέλεια, τα κομψά έπιπλα και οι μοντέρνες ανέσεις συνθέτουν το ιδανικό πολυτελές καταφύγιο στην Κω. Οι σουίτες μπορούν να φιλοξενήσουν έως δύο επισκέπτες σε ένα διπλό κρεβάτι, ενώ παράλληλα είναι εξοπλισμένες με ένα προσεγμένο καθιστικό. Ένα μοντέρνο ντουζ και προϊόντα ατομικής υγιεινής είναι διαθέσιμα στο πολυτελές μπάνιο. Βουτήξτε στην ιδιωτική σας πισίνα, χαλαρώστε στο μπαλκόνι ή το αίθριο της σουίτας σας και ζήστε την απόλυτη χαλαρωτική εμπειρία.

 

 

Grande Suite – Hideout Suites 

Το μέγιστο σε χαλάρωση, άνεση και άπλετο χώρο που έχει να προσφέρει το Hideout, η ολοκαίνουργια πρόταση διαμονής στην παραλία του Μυλοπότα της Ίου, στη μία και μοναδική Grande Suite, τον μεγαλύτερο τύπο δωματίου του συγκροτήματος που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 επισκέπτες. Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και μίνιμαλ διακόσμηση, με απαλές αποχρώσεις του γκρίζου και του λευκού να κυριαρχούν στους χώρους, πολυτελή δάπεδα και κρυφοί φωτισμοί, συνθέτουν την ατμόσφαιρα πολυτέλειας. Η Grande Suite προσφέρει δύο υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι, ένα κομψό σαλόνι με δύο άνετους καναπέδες που μπορούν να μετατραπούν σε κρεβάτια και δύο μοντέρνα μπάνια με ντουζ. Χάστε την αίσθηση του χρόνου στην ιδιωτική σας βεράντα και βουτήξτε στη μεγάλη ιδιωτική πισίνα με υπέροχη θέα στο απέραντο Αιγαίο.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε FacebookTwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή