Travel Secrets

Ένα παραμυθένιο ξενοδοχείο στο Καρπενήσι για την Καθαρά Δευτέρα

Ένα παραμυθένιο ξενοδοχείο στο Καρπενήσι για την Καθαρά Δευτέρα

Το Καρπενήσι είναι ένας από τους ορεινούς θησαυρούς της Ελλάδας που αξίζει να ανακαλύψετε με αφορμή το 3ήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Η πανέμορφη Ευρυτανία σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη χειμερινή απόδραση, για να εντυπωσιαστείτε από το Φαράγγι Πάντα Βρέχει και τους καταρράκτες του, να φωτογραφήσετε την τεχνητή λίμνη Κρεμαστών και να βολτάρετε στους καλοδιατηρημένο οικισμό των Κορυσχάδων. Για τη διαμονή σας επιλέξτε το πιο παραμυθένιο ξενοδοχείο της περιοχής, το Anerada Inn Boutique Hotel, στο Μεγάλο Χωριό.

Κι αν αναρωτιέστε πώς δημιουργήθηκε, αυτή είναι η ιστορία του. Μια φορά και έναν καιρό, μια νεράιδα, αφού τριγύρισε σε όλες τις κορυφές των ψηλών βουνών, έφτασε στο όρος Βελούχι και κουρασμένη, έγειρε να ξαποστάσει στη ρίζα μιας καρυδιάς. Η πανέμορφη νεράιδα επέλεξε τη σκιά του αιωνόβιου δέντρου για να δημιουργήσει την απόλυτη νεραϊδοχώρα του Καρπενησίου.

Στο πανέμορφο Μεγάλο Χωριό, το παραμυθένιο ξενοδοχείο δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής στην «Ελβετία» της Ελλάδας, συνθέτοντας το πιο ονειρικό σκηνικό για τις διακοπές σας. Φωλιασμένο ανάμεσα σε καρυδιές και καστανιές, στους πρόποδες της Καλιακούδας, το Anerada Inn Boutique Hotel  αποτελείται από πέντε κουκλίστικα δωμάτια και ένα ονειρικό σπίτι στον κήπο, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα.

Στους εσωτερικούς χώρους, η English country style διακόσμηση σας κατακλύζει, παντρεύοντας ιδανικά τις αισθήσεις με τον ρομαντισμό και τη χαλάρωση. Εκεί, τα παλ χρώματα και η εκλεπτυσμένη αισθητική συνενώνονται αρμονικά με την ανθρώπινη ζεστασιά και την αυθεντική φιλοξενία, συνθέτοντας το απόλυτο σκηνικό για ταξιδιώτες όπως εσάς, που γνωρίζετε ακριβώς αυτό που αναζητάτε από τις διακοπές σας. 

Γευτείτε το πλούσιο πρωϊνό, το απογευματινό τσάϊ βουνού με τα σπιτικά γλυκά και το ποτό σας το βράδυ με μουσική jazz & blues, στο καθιστικό. Χαλαρώστε στο Μπλε, το Λιλά, το Πράσινο ή το Σομόν δωμάτιο, ή αφεθείτε στο υπέροχο σκηνικό της Master Σουίτας για να θαυμάσετε της ψηλές κορυφές της Καλιακούδας και της Χελιδώνας, αλλά και τη θέα του Μεγάλου Χωριού που αναδύεται μέσα από τα έλατα. Μυηθείτε στην ονειρική ατμόσφαιρα του παραμυθένιου σπιτιού του κήπου, ιδανικό για μια τετραμελή οικογένεια ή και για ζευγάρια, απολαμβάνοντας το English country style και τα παλιά αντικείμενα. Από τις 16 έως τις 19 Φεβρουαρίου, απολαύστε 3 διανυκτερεύσεις στο Anerada Inn Boutique Hotel, από 115 ευρώ/διανυκτέρευση. Η τιμή περιλαμβάνει πρωινό μπουφέ.


 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε FacebookTwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή