Travel Secrets

Αυτό είναι ίσως το πιο ρομαντικό δωμάτιο με θέα στην Ελλάδα

Αυτό είναι ίσως το πιο ρομαντικό δωμάτιο με θέα στην Ελλάδα

...Και βρίσκεται στο Kyrimai Hotel στον Γερολιμένα Μάνης. Το TheHotelTrotter.com και η Ελένη Στασινοπούλου, Ελληνίδα fashion & lifestyle editor και φανατική λάτρης των ξενοδοχείων, μας ξεναγεί στο πιο ρομαντικό δωμάτιο με θέα σε ολόκληρη την Ελλάδα, τη Master Σουίτα του ξενοδοχείου Κυρίμαι.

«Στα ταξίδια μου, έχω μείνει σε δωμάτια με φανταστική θέα σε ουρανοξύστες, εικονικά μνημεία ή ειδυλλιακές παραλίες, αλλά αυτή ήταν η πρώτη μου φορά σε σουίτα ξενοδοχείου με τέσσερα παράθυρα και ένα μπαλκόνι με θέα 180° στη θάλασσα. Το δωμάτιο 301, που είναι η master suite του Kyrimai Hotel, μοιάζει στην κυριολεξία να αιωρείται πάνω από το νερό. Σε κάνει να νιώθεις σαν να έχεις ταξιδέψει πίσω στον χρόνο και ζεις σε ένα αρχοντικό belle époque. Το σκηνικό είναι απολύτως ρομαντικό, με χοντρούς πέτρινους τοίχους, ξύλινα πατώματα και κομψά έπιπλα αντίκες με country style αγγίγματα. Είναι ίσως το πιο ατμοσφαιρικό δωμάτιο που έχω επισκεφθεί και είναι απολύτως λογικό το ότι έχει το δικό πιστό fan club, με επαναλαμβανόμενους επισκέπτες απ’όλο τον κόσμο που θέλουν να ζήσουν ξανά και ξανά την εμπειρία της διαμονής σε ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Το location του ξενοδοχείου είναι εξίσου κινηματογραφικό όσο και η σουίτα. Αν και δεν θα μπορείτε ποτέ να χορτάσετε αυτό το δωμάτιο και τη θέα του που θυμίζει πίνακα ζωγραφικής, έχετε πολλούς λόγους να βγείτε έξω και να εξερευνήσετε αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο και τη σπουδαία ιστορία του.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ και απολαύστε τις φωτογραφίες του The Hotel Trotter και της Ελένης Στασινοπούλου παρακάτω.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή