Travel Secrets

Μικρό Πάπιγκο 1700: Το εκπληκτικό ξενοδοχείο στο Ζαγόρι που είναι υποψήφιο στα World Luxury Hotel Awards

Μικρό Πάπιγκο 1700: Το εκπληκτικό ξενοδοχείο στο Ζαγόρι που είναι υποψήφιο στα World Luxury Hotel Awards

Ακόμα μία σημαντική παγκόσμια διάκριση διεκδικεί το ξενοδοχείο Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spaπολύτιμο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στα ΖαγοροχώριαΤο βραβευμένο ξενοδοχείο, που ξεχωρίζει για την οικολογική του συνείδηση, το παραμυθένιο του σκηνικό και το ασυναγώνιστο service του, είναι υποψήφιο στα φετινά World Luxury Hotel Awards. Πιο συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο διαγωνίζεται στην κατηγορία Luxury Mountain Hotel. 

Ψηφίστε το ξενοδοχείο εδώ 

"Το Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa είναι ένα πολυβραβευμένο ξενοδοχείο που βρίσκεται φωλιασμένο στην καρδιά του Γεωπάρκου Βίκου-Αώου, στη φημισμένη περιοχή του Ζαγορίου.

Περιλαμβάνει 7 κτίρια, 18 δωμάτια και σουίτες, ένα ξεχωριστά σχεδιασμένο spa που διακρίνεται για τον σεβασμό στο περιβάλλον και το εστιατόριο Veranda at 1700. Σχεδόν σαν ένα χωριό μέσα στο χωριό, αναπτύσσεται ήπια στον χώρο σε διάφορα επίπεδα και δικαίως διεκδικεί τον τίτλο του ομορφότερου μπαλκονιού στο φαράγγι του Βίκου και τους οικισμούς του Μικρού και του Μεγάλου Πάπιγκου.

Η σύνθεση των όγκων είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το τοπίο και αποτελείται από κτίσματα ενός ή δύο ορόφων, για να αποφεύγεται η μονοτονία και να δημιουργείται η αίσθηση ενός ιδιωτικού μικρού οικισμού. Το ξενοδοχείο είναι εντυπωσιακό και μοναδικό τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς του χώρους, που υπογράφουν αποκλειστικά οι πιο διάσημοι σχεδιαστές, όπως Philippe Starck, Castiglioni, Citterio, Urquiola, Le Corbusier, Zaha Hadid, Moooi, B & B Italia, Bisazza.

Εδώ το τοπίο εξελίσσεται, πέρα από τη φυσική του ομορφιά, σε έναν κοσμοπολίτικο προορισμό για αποκλειστικές διακοπές που στην κυριολεξία περιβάλλεται από τη φύση, καθώς από το ξενοδοχείο ξεκινά το μονοπάτι προς την αλπική λίμνη Δρακόλιμνη και το καταφύγιο της, τις πηγές του ποταμού Βοϊδομάτη και την καρδιά του δάσους του Εθνικού Πάρκου Βίκου - Αώου. Το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa είναι το πρώτο πράσινο ξενοδοχείο στη Βόρεια Ελλάδα, στο οποίο έχει απονεμηθεί Green Key από το Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, ως παράδειγμα για την περιβαλλοντική του πολιτική σε θέματα προστασίας της φύσης.

Veranda 1700. Με τη φιλοσοφία του slow food ως απάντηση στο γρήγορο φαγητό και τον «γρήγορο» τρόπο ζωής, το εξαιρετικό βραβευμένο εστιατόριο «Veranda at 1700» σερβίρει αυθεντικό ελληνικό πρωινό και παραδοσιακές συνταγές with a twist για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά βιολογικά προϊόντα τα οποία καλλιεργούνται στα βιολογικά μποστάνια του ξενοδοχείου, που βρίσκονται μέσα στο γεωπάρκο Βίκου-Αώου.

Το spa. Το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa, πιστό στη δέσμευσή του για το πολυτελές design και την περιβαλλοντική ευαισθησία, δημιούργησε ένα φιλικό προς το περιβάλλον αλλά εντυπωσιακά σχεδιασμένο Spa που ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Από την οργανική πισίνα που γεμίζει αποκλειστικά από τις πηγές έως τη χρήση πολυτελών βιολογικών προϊόντων φροντίδας, αυτός ο χώρος αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα σε τέλεια αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Τα World Luxury Hotel Awards αποτελούν έναν διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό βράβευσης πολυτελών ξενοδοχείων, που ξεχωρίζουν για τις εξαιρετικές τους υπηρεσίες και τις εξαιρετικές τους εγκαταστάσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή