Travel Secrets

Τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου αποκτούν άλλο νόημα στον Γερολιμένα Μάνης

Τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου αποκτούν άλλο νόημα στον Γερολιμένα Μάνης

Φέτος το πιο ρομαντικό ιστορικό ξενοδοχείο της Ευρώπης, Κυρίμαι Hotel, σας προσκαλεί να ζήσετε ονειρεμένα τριήμερα Σεπτεμβρίου πάνω στο κύμα του Γερολιμένα. Στεγασμένο σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτηριακό συγκρότημα του 19ου αιώνα, λίγο πριν από το νοτιότερο σημείο της Μάνης, το Κυρίμαι συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις. Ζήστε μαγικές αποδράσεις από 220 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα
  • Πρωινό 
  • Free Wi-Fi
  • Όλους τους φόρους

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου αντικρίζουν την κρυστάλλινη θάλασσα αλλά και το αγέρωχο τοπίο της περιοχής, ενώ η μοναδική κουζίνα του υιοθετεί ντόπια στοιχεία που έχουν αντέξει στον χρόνο, αλλά με μια μοντέρνα αισθητική.

Αφεθείτε στον ήχο των κυμάτων που αγγίζουν απαλά την ακτή και ζήστε μια μοναδική εμπειρία διαμονής ακριβώς πάνω από τη θάλασσα. Κτισμένο πάνω στο κύμα, το ξενοδοχείο Κυρίμαι προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία, αφού μπορούν να νανουριστούν, σχεδόν κυριολεκτικά, από τον ήχο του παφλασμού που σκάει απαλά στην ακτή, ακριβώς δίπλα στο χώρο του ξενοδοχείου.

Κάθε πρωί, απολαύστε το πλούσιο πρωινό σας με θέα το μαγευτικό ακρωτήρι του Κάβο Γκρόσσο και νιώστε τη μοναδική ενέργεια του τόπου αλλά και του ξενοδοχείου σας. Στη συνέχεια, οργανώστε ένα road trip στη Μάνη για να ανακαλύψετε τις ομορφιές της περιοχής. Επισκεφθείτε τα σπήλαια του Διρού, οδηγήστε ως την Αρεόπολη και απολαύστε ψάρι στο Λιμένι, ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό, ενώ επίσης μη χάσετε το Γύθειο. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή