Travel Secrets

12 Months Luxury Resort: Σεπτέμβρης στη φύση της Τσαγκαράδας με spa και δείπνο

12 Months Luxury Resort: Σεπτέμβρης στη φύση της Τσαγκαράδας με spa και δείπνο

Το πολυτελές ξενοδοχείο της Τσαγκαράδας, 12 Months Luxury Resort σας προσκαλεί να συνεχίσετε τις διακοπές σας στη φύση του Πηλίου και τον Σεπτέμβριο. Χαλαρώστε και απολαύστε την ιδιωτικότητα και την ηρεμία του βουνού των Κενταύρων μέσα στο μαγευτικό σκηνικό του ξενοδοχείου αγκαλιασμένοι από το καστανόδασος της Τσαγκαράδας και ανακαλύψτε την ανεξερεύνητη φύση μέσα από υπέροχες εκδρομές. Από τις 10 έως τις 28 Σεπτεμβρίου, απολαύστε 2 διανυκτερεύσεις από 255 ευρώ, με spa, μασάζ και ημιδιατροφή.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • Ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων
  • Πρωινό
  • Ποτό καλωσορίσματος
  • Γεύμα η δείπνο
  • Καθημερινή ωριαία χρήση του spa (σάουνα, hamam , Jacuzzi) , του γυμναστηρίου και της πισίνας
  • 1 θεραπεία μασάζ πλάτης διάρκειας 25 λεπτών
  • 20% έκπτωση στο spa

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

 

Στη γραφική Τσαγκαράδα, με υπέροχη θέα προς το βαθύ μπλε του Αιγαίου, το πολυτελές ξενοδοχείο 12 Months θα σας χαρίσει μια ονειρική late summer απόδραση που συνδυάζει την πολυτελή διαμονή και τη χαλάρωση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις spa, με τη δυνατότητα για πολλαπλές εξορμήσεις στην πανέμορφη φύση του Πηλίου. 

Σε απόσταση μόλις 600 μέτρων από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής, το 12 Months αποτελείται από 20 παραμυθένιες σουίτες, χτισμένες μέσα στο πυκνό δάσος από καστανιές, που θα σας προσφέρουν μια χαλαρωτική, κομψή και πολυτελή διαμονή. Αναζωογονηθείτε στο σύγχρονο Spa Center του ξενοδοχείου σας, απολαύστε ένα ξεχωριστό δείπνο στο εστιατόριο Melia Restaurant και πιείτε το ποτό σας στο ατμοσφαιρικό Cellar Bar.

Ένα ονειρικό σκηνικό από επιβλητικά αρχοντόσπιτα, λιθόστρωτα καλντερίμια και λουλουδιασμένους κήπους, σε ένα από τα ομορφότερα και πιο αγαπημένα χωριά του Πηλίου που συνδυάζει την άγρια ομορφιά του βουνού με τις πανέμορφες παραλίες και τους γραφικούς κολπίσκους. Αμφιθεατρικά χτισμένη στα ανατολικά του βουνού των Κενταύρων, η πανέμορφη Τσαγκαράδα, αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους πιο σοφιστικέ ταξιδιώτες του Πηλίου, όλες τις εποχές του χρόνου.

Οι τέσσερις συνοικίες της, με σημείο αναφοράς την κεντρική πλατεία με τον ιερό ναό από τον οποίο δανείζονται το όνομά τους, θα μπορούσαν να είναι ένα ξεχωριστό χωριό η καθεμία. Η παλιότερη συνοικία είναι αυτή των Αγίων Ταξιαρχών, ακολουθεί η Αγία Παρασκευή και ο Άγιος Στέφανος, ενώ η συνοικία της Αγίας Κυριακής βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο απ’ όλες. Μην παραλείψετε να φωτογραφηθείτε στον πλάτανο της Τσαγκαράδας, που αποτελεί ένα από τα γηραιότερα δέντρα της Ελλάδας, ίσως και της Ευρώπης. Ο πλάτανος έχει ηλικία 1.000 ετών, ενώ οι ρίζες του ξεκινούν 4 μέτρα κάτω από το πλακόστρωτο της πλατείας.

Οι λάτρεις της πεζοπορίας αγαπούν την Τσαγκαράδα για τις πεζοπορικές της διαδρομές σε καλντερίμια και μονοπάτια, μέσα σε δάση από καστανιές και οξιές. Από την κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής, ακολουθήστε την πανέμορφη διαδρομή ως την υπέροχη παραλία της Νταμούχαρης, ενώ από την ίδια πλατεία περπατήστε ως τη συνοικία των Ταξιαρχών. 

Η Τσαγκαράδα φημίζεται και για τις υπέροχες παραλίες της. Ο Μυλοπόταμος, με τα γαλαζοπράσινα πεντακάθαρα ρηχά νερά του είναι η ομορφότερη. Επισκεφθείτε επίσης το Λιμανάκι, αλλά και την Φακίστρα που θα σας μαγέψει με την άγρια ομορφιά της.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή