Travel Secrets

Αυτό το ξενοδοχείο θα σας μυήσει στη μεσαιωνική ατμόσφαιρα της Παλιάς Πόλης της Ρόδου

Αυτό το ξενοδοχείο θα σας μυήσει στη μεσαιωνική ατμόσφαιρα της Παλιάς Πόλης της Ρόδου

Κάστρα, ιππότες, πύργοι, μεσαιωνική ατμόσφαιρα. Το Avalon Boutique Hotel στη Ρόδο υπόσχεται να σας μυήσει σε έναν κόσμο μυστηριακό, μιας και βρίσκεται στην καρδιά του παλιότερου μεσαιωνικού οικισμού της Ευρώπης.

Στο κέντρο της Ρόδου, μιας πανέμορφης πόλης που ανήκει στα μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, το Avalon Boutique Hotel σας ταξιδεύει αιώνες πίσω, στην εποχή που το τάγμα των Ιωαννιτών ιπποτών δημιούργησε μια ξεχωριστή καστροπολιτεία που αφήνει το στίγμα της στην πόλη ακόμη και σήμερα.  

Η μοναδική τοποθεσία του ξενοδοχείου, ο σεβασμός στην αρχιτεκτονική της Μεσαιωνικής Πόλης και οι πολυτελείς του ανέσεις το καθιστούν ιδανική βάση για την εξόρμησή σας σε μια παραμυθένια πόλη, που μοιάζει να έχει κολλήσει στο χρόνο. Ακόμα και το όνομά του σας προδιαθέτει για ένα ταξίδι στην αίγλη της παλιάς εποχής, αφού σύμφωνα με τον μύθο, ο ιππότης Άβαλον έμενε κάποτε σε αυτό το σπίτι. Το Avalon Boutique Hotel στην οδό Χάριτος, απέχει μόλις μερικά βήματα από το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, κέντρο της κοινωνικής και πνευματικής τάξης της Ρόδου και το σημαντικότερο ίσως μνημείο της περιόδου των ιπποτών.

Επίσης, ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα, όπως το Αρχαιολογικό και Βυζαντινό Μουσείο, το Ρολόι, το Τζαμί του Σουλεϊμάν και το Χαμάμ απέχουν μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο. Εξερευνήστε τα οχυρωμένα τείχη και τα γραφικά στενά της Παλιάς Πόλης και νιώστε ότι ταξιδεύετε σε μιαν άλλη εποχή. Παράλληλα, ένας περίπατος μόλις πέντε λεπτών από το Avalon θα σας μεταφέρει στην πολυσύχναστη και ζωντανή οδό Σωκράτους, το παλιό παζάρι της πόλης, όπου θα πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στα καταστήματα κοσμημάτων, στις boutique ρούχων και στα παραδοσιακά μαγαζάκια με χειροποίητα σουβενίρ.

Κι όταν ολοκληρώσετε τη βόλτα σας και μπείτε στην σουίτα σας, θα διαπιστώσετε ότι το ταξίδι σας στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου δεν σταματά κατά την είσοδό σας στο ξενοδοχείο αλλά συνεχίζεται και μέσα σε αυτό. Ο εσωτερικός κόσμος του Avalon Boutique Hotel διατηρεί αυτό το μυστηριακό του «χθες» και είναι πρόθυμος να σας αποκαλύψει όλα του τα μυστικά, αφού από τα έπιπλα έως το πιο μικρό διακοσμητικό, όλα είναι μελετημένα ώστε να σέβονται την αρχιτεκτονική της Μεσαιωνικής Πόλης.

Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 6 σουίτες, με ονόματα εμπνευσμένα από το δυνατό τους σημείο και διακόσμηση που διατηρεί μεν την ίδια φιλοσοφία, ωστόσο εμφανίζει διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του επισκέπτη. Παραδοθείτε στην απαράμιλλη μεσαιωνική αισθητική του Avalon Boutique Hotel και αφεθείτε να σας παρασύρει σε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο...

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή