Travel Secrets

Σε αυτό το ξενοδοχείο θα γίνετε ένα με τη φύση

Σε αυτό το ξενοδοχείο θα γίνετε ένα με τη φύση

Στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού του Μετσόβου, το Aroma Dryos Eco & Design Hotel σας προσκαλεί να γίνετε ένα με τη φύση.

Συμπυκνώστε όλη την ομορφιά του δάσους, τα χρώματα και τα αρώματα της ορεινής ηπειρώτικης φύσης. Προσθέστε ισχυρές δόσεις εκλεπτυσμένης πολυτέλειας, ζεστασιάς και αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας. Συνδυάστε την ασύγκριτη θέα στις κορυφογραμμές της Πίνδου με όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου πολυτελούς ξενοδοχείου που σέβεται απόλυτα το περιβάλλον. Αποτέλεσμα, το Aroma Dryos Eco & Design Hotel, το ξενοδοχείο του Μετσόβου που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι είστε ο πρωταγωνιστής στο πιο ονειρεμένο σκηνικό διακοπών, στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού της Ηπείρου.

Το Aroma Dryos συνδυάζει το σύγχρονο και διαχρονικό περιβάλλον με την υψηλή αισθητική και την ποιότητα των υπηρεσιών, ενώ η φιλοσοφία αγάπης και σεβασμού προς τη φύση που περιβάλλει το ξενοδοχείο είναι έκδηλη σε όλους τους χώρους.

Κυριολεκτικά αγκαλιασμένα από τις κορυφογραμμές της Πίνδου, τα 16 υπερπολυτελή δωμάτια του Aroma Dryos αποπνέουν μια μοναδική αίσθηση φιλοξενίας σε κάθε τους γωνιά, σαν να θέλουν να μυήσουν τους επισκέπτες τους στον αυθεντικό τρόπο ζωής του Μετσόβου.

Νιώστε την αγκαλιά της φύσης τριγύρω σας και απολαύστε το αυθεντικό Ελληνικό Πρωινό, θαυμάζοντας την ασύλληπτη θέα στα βουνά της Πίνδου και τα παραδοσιακά σπίτια του Μετσόβου.

Στη συνέχεια, ανακαλύψτε τις ομορφιές του Μετσόβου ή απολαύστε μία από τις εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση που σας προτείνει το ξενοδοχείο σας. Κάντε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο, ζήστε την εμπειρία του rafting περνώντας ανάμεσα σε επιβλητικά τοπία, ακολουθήστε τα μονοπάτια της Πίνδου και ακούστε τους σφυγμούς σας να χτυπούν πιο δυνατά πάνω σε ένα mountain bike, οδηγήστε τζιπ στις off road διαδρομές της Βόρειας Πίνδου, γίνετε ένα με τον Εθνικό Δρυμό Βάλια Κάλντα πάνω στη ράχη ενός αλόγου ή ακολουθήστε τα πανάρχαια περάσματα της Πίνδου κάνοντας πεζοπορία.

Έως την 1η Οκτωβρίου 2017, απολαύστε μαγευτικές διακοπές στο βουνό, με 15% έκπτωση, από 119 ευρώ/2 διανυκτερεύσεις.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις
  • Πρωινό
  • Όλους τους φόρους

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή