Travel Secrets

Αυτό το ξενοδοχείο θα σας κάνει να δείτε τη Σαντορίνη αλλιώς

Αυτό το ξενοδοχείο θα σας κάνει να δείτε τη Σαντορίνη αλλιώς

To Orabel Suites είναι το ξενοδοχείο που θα σας κάνει να δείτε τη Σαντορίνη αλλιώς. Εδώ δεν θα έχετε θέα στην Καλντέρα από το παράθυρό σας, αλλά την ευκαιρία να ανακαλύψετε ότι η Σαντορίνη έχει και υπέροχες παραλίες, κολυμπώντας στα κρυστάλλινα νερά του Περιβόλου. Δε θα μείνετε σε υπόσκαφο, αλλά σε μια ευρύχωρη, κομψή σουίτα με art στοιχεία, απολαμβάνοντας το δικό σας ιδιωτικό Jacuzzi. Δε θα εξαντλήσετε το ρομάντζο της Σαντορίνης μόνο στο ηλιοβασίλεμα, αλλά θα διαπιστώσετε ότι ο ρομαντισμός αποκτά άλλη διάσταση όταν συνδυάζεται με μια δόση περιπέτειας.

Το Orabel Suites αποτελεί ένα νεόκτιστο, Adults only, art boutique hotel, που προσφέρει κορυφαία πολυτελή φιλοξενία, ιδιωτικότητα και tailor made υπηρεσίες, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Το ξενοδοχείο ισορροπεί αρμονικά ανάμεσα στη χαλάρωση, τον ρομαντισμό και την ιδιωτικότητα, ενώ παράλληλα αποτελεί το τέλειο εφαλτήριο για να ανακαλύψει κανείς τη συγκλονιστική ομορφιά και την μαγική ενέργεια της Σαντορίνης.

Η διακριτικότητα, η ιδιωτικότητα και η ονειρική ατμόσφαιρα του Orabel Suites το καθιστούν κορυφαία επιλογή για γαμήλια ταξίδια και ρομαντικές διακοπές στο νησί. Συνδυάζοντας την κυκλαδίτικη αισθητική και το minimal design, όλες οι σουίτες του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένες με εσωτερικές ή εξωτερικές πισίνες-Jacuzzi.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης μια υπέροχη κοινόχρηστη πισίνα, καθώς και ένα ατμοσφαιρικό pool bar, που σερβίρει δροσιστικά ποτά, cocktails και γευστικά snacks που προετοιμάζονται με βιολογικά προϊόντα από το μποστάνι του Orabel. Εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν ρομαντισμό και περιπέτεια, μέσα από ξεχωριστές δραστηριότητες και εμπειρίες. Sunset cruises, βόλτες με το αερόστατο, ποδηλατάδες, περίπατοι από τα Φηρά ως την Οία, θαλάσσια σπορ αλλά και ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, είναι μερικές από τις ξεχωριστές εμπειρίες που θα ζήσετε, αφού κάνετε check-in στο Orabel Suites.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή