Travel Secrets

Τα Τρίκαλα κολυμπούν κάτω από τα αστέρια στο Ananti City Resort

Τα Τρίκαλα κολυμπούν κάτω από τα αστέρια στο Ananti City Resort

Οι πιο δροσιστικές βραδιές των Τρικάλων επιστρέφουν στο καλύτερο ξενοδοχείο της πόλης, Ananti City Resort, που μας προσκαλεί και φέτος για νυχτερινό κολύμπι κάτω από τα αστέρια, στην ατμοσφαιρική πισίνα του!

Αυτό το καλοκαίρι, οι επιτυχημένες Late Night Swim βραδιές επανεμφανίζονται στο πιο όμορφο σημείο των Τρικάλων, κάθε Τρίτη και Κυριακή, με την πισίνα του Ananti να παραμένει ανοιχτή και μετά τη δύση του ήλιου, για νυχτερινές βουτιές, δροσιστικά cocktails και χαλαρωτικές μουσικές από τον Christos CJS Sarakatsianos.

Δροσιστείτε με μια βουτιά, χαλαρώστε πλάι στην πισίνα απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας summer cocktail και ζήστε τις πιο cool βραδιές των Τρικάλων, πάντα με θέα την φωτισμένη πόλη στα πόδια σας.

Κάθε Τρίτη και Κυριακή τις 19:00 και μετά.

Κάντε μια καλοκαιρινή απόδραση στα Τρίκαλα και το εκπληκτικό ξενοδοχείο Ananti City Resort. Τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού αποδράστε στο σύγχρονο πολυτελές καταφύγιο Ananti που είναι χτισμένο στις παρυφές της πόλης των Τρικάλων και αγναντεύει με δέος τον όμορφο θεσσαλικό κάμπο. Απολαύστε 2 διανυκτερεύσεις στο Ananti City Resort από 259 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα
  • Πρωινό
  • Ελεύθερη χρήση εξωτερικής και εσωτερικής πισίνας, σάουνας, χαμάμ και γυμναστηρίου
  • Όλους τους φόρους

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή