Travel Secrets

Το Orabel Suites στη Σαντορίνη στην έγκριτη εφημερίδα Telegraph

Το Orabel Suites στη Σαντορίνη στην έγκριτη εφημερίδα Telegraph

«Το Adults only ξενοδοχείο Orabel Suites χαρίζει μια ρομαντική, οικεία απόδραση, με εξατομικευμένες και φιλικές υπηρεσίες, σε μια ήσυχη τοποθεσία, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από μια από τις πιο αγαπημένες παραλίες της Σαντορίνης.» Έπειτα από πρόσκληση της Trésor Hotels & Resorts, η expert της Telegraph και ταξιδιωτική συντάκτρια Marissa Tejada, απόλαυσε τη φιλοξενία του ξενοδοχείου Orabel Suites. Διαβάστε την παρουσίασή της παρακάτω:

«Το Orabel Suites βρίσκεται σε μια γαλήνια τοποθεσία στο χωριό Περίβολος, μπροστά από μία έκταση πλούσιας γης, με φόντο τη θάλασσα. Μια δεκάλεπτη βόλτα με τα πόδια οδηγεί στα beach bars και τα εστιατόρια της μαύρης δημοφιλούς παραλίας του Περιβόλου. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την Περίσσα, 10 χλμ. από το λιμάνι του Αθηνιού, 13 χλμ. από τα Φηρά και 22 χλμ. από την Οία.»

Στη συνέχεια, η Marissa Tejada βαθμολογεί με 9/10 το στυλ και τον χαρακτήρα του Orabel Suites, τονίζοντας ότι το συγκρότημα συνδυάζει άψογα το λευκό με το minimal design σε όλους τους χώρους και τις σουίτες, με πινελιές από λευκό ξύλο, τοπική πέτρα και δημιουργικό φωτισμό. Συνολικά, ο χαρακτήρας του Orabel Suites είναι ένας κομψός συνδυασμός παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, με απαλές καμπύλες και καμάρες, αλλά και στοιχεία σύγχρονης τέχνης. Οι σουίτες βρίσκονται πίσω από την γραφική κατάλευκη πισίνα και το bar, ενώ οι ιδιωτικές πύλες του καταλύματος προσφέρουν την αίσθηση απόλυτης απομόνωσης και γαλήνης. Μικροί διαμορφωμένοι κήποι, πέτρινες καμάρες και ήσυχοι κοινόχρηστοι χώροι χαλάρωσης βρίσκονται διάσπαρτοι στο ξενοδοχείο.»

Αναφορικά με τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, η ταξιδιωτική συντάκτρια της Telegraph δίνει έμφαση στην εξατομικευμένη προσοχή του προσωπικού προς τους φιλοξενούμενους. «Ο concierge του Orabel Suites μπορεί να διοργανώσει εκδρομές, massage στο δωμάτιο, ενοικιάσεις αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, καθώς και μονοήμερες με ιστιοπλοϊκό, ιππασία, μεταφορές με ελικόπτερο, αεροπλάνο και καράβι. Διατίθεται ισχυρό, δωρεάν Wi-Fi σε κάθε σουίτα, καθώς και ελεύθερο parking. Παράλληλα, διατίθενται για τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου δωρεάν ξαπλώστες στην παραλία, στα δύο πιο δημοφιλή beach bars του Περιβόλου, τον 41 και το Seaside by Notos.»

Οι σουίτες του Orabel βαθμολογούνται με 9/10 από τη Marissa Tejada. «Είναι 11 και χωρίζονται σε 4 κατηγορίες, Superior, Deluxe, Honeymoon και Master. Όλες οι σουίτες διαθέτουν ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στο χώρο της πισίνας, καθώς και ιδιωτικό υδρομασάζ, εσωτερικό ή εξωτερικό, παντόφλες και προϊόντα μπάνιου Azzaro. Τα μπάνια προσφέρουν μεγάλες ντουζιέρες, σε παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ. Η Deluxe, η Honeymoon και η Master Suite παρέχουν πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες.»

«Το pool bar του Orabel Suites σερβίρει ελαφριά σνακ, όπως σαλάτες, sandwich, φρουτοσαλάτες, πιατέλες τυριών και τορτίγιες, από το μεσημέρι έως τις 11 το βράδυ. Μπορείτε να παραγγείλετε πρωινό οποιαδήποτε στιγμή και να σας σερβιριστεί στην πισίνα ή απευθείας στη σουίτα σας. Το πρωινό περιλαμβάνει φρέσκο ψωμί, νόστιμες ελληνικές πίτες, κέικ, κρουασάν, φρέσκια φρούτα, καφέ, φρεσκοστιμμένη πορτοκαλάδα, ομελέτες, κρέπες και pancakes. Για τα περισσότερα από τα πιάτα του Orabel, χρησιμοποιούνται φρέσκα λαχανικά από τον κήπο του ξενοδοχείου, ενώ οι μαρμελάδες είναι σπιτικές.»

Διαβάστε την παρουσίαση του Orabel Suites στην Telegraph, εδώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή