Travel Secrets

Ανακαλύψτε το νέο εντυπωσιακό Portes Mykonos

Ανακαλύψτε το νέο εντυπωσιακό Portes Mykonos

Απέραντα γραφική και με μια γοητεία που σαγηνεύει, η Μύκονος μας μυεί στο απόλυτο καλοκαιρινό lifestyle, ενώ εξακολουθεί να τραβά τα βλέμματα εγχώριου και παγκόσμιου Jetset. Με διάθεση κοσμική, εδώ πάμε για κολύμπι στην Ψαρού και το Super Paradise, βουτάμε σε απομακρυσμένες παραλίες όπως η Κάπαρη, η Παράγκα και η Λια, βολτάρουμε ανάμεσα σε διάσημους celebrities στα Ματογιάννια, ανακαλύπτουμε κρυμμένους θησαυρούς, όπως η γραφική Άνω Μερά και η Φτελιά και απολαμβάνουμε μια γεύση καλής ζωής σε κάποιο από τα πολλά υποσχόμενα ξενοδοχεία.

Αυτή τη σεζόν, το νησί των ανέμων μας συστήνει την ολοκαίνουργια hot άφιξή του, που συμπυκνώνει τον ορισμό του Μυκονιάτικου lifestyle. Χτισμένο με την χαρακτηριστική κατάλευκη τοπική αρχιτεκτονική, το Portes Mykonos προσφέρει το πιο ειδυλλιακό σκηνικό για VIP διαμονή στο νησί των ανέμων. Ένα κομψό κυκλαδίτικο συγκρότημα από σουίτες και βίλες, σε μια προνομιακή τοποθεσία 2 χλμ. από τη γραφική Χώρα και 850 μ. από την παραλία της Ψαρούς, εξασφαλίζει στους φιλοξενούμενούς του ήρεμη, χαλαρωτική και value for money διαμονή, μια ανάσα από την καρδιά της Μυκόνου.

Εδώ, το κατάλευκο σκηνικό μας σαγηνεύει, οι υπερπολυτελείς υπηρεσίες μας κακομαθαίνουν και μια μοναδική αίσθηση διακριτικότητας και αποκλειστικότητας μας κάνουν να νιώθουμε σαν... celebrity. Η ημέρα εδώ ξεκινά με ένα πλούσιο πρωινό γεμάτο τοπικές γεύσεις, σερβιρισμένο στο κρεβάτι ή το μπαλκόνι μας. Έπειτα, η μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα του ξενοδοχείου μας προσκαλεί να δροσιστούμε με μια βουτιά, ενώ απολαμβάνουμε ένα κοκτέιλ από το pool bar. Ένα μασάζ στο mini spa μας περιμένει για να μας χαλαρώσει ακόμα περισσότερο, ενώ το δείπνο μεσογειακών γεύσεων κάτω από αστέρια, πλάι στην πισίνα ή στην ιδιωτική μας βεράντα, κλείνει με τον πιο ρομαντικό τρόπο την ημέρα μας.

Για τη διαμονή μας, επιλέγουμε ανάμεσα στις κομψές σουίτες του Portes Mykonos ή μια από τις ευρύχωρες βίλες με ιδιωτική πισίνα, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 6 άτομα. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο Portes Mykonos, επισκεφθείτε το www.tresorhotels.com ή τηλεφωνήστε στο 210-8981884. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή