Travel Secrets

Μικρό Πάπιγκο 1700: Υποψήφιο Luxury Mountain Hotel στα World Luxury Hotel Awards

Μικρό Πάπιγκο 1700: Υποψήφιο Luxury Mountain Hotel στα World Luxury Hotel Awards

Ακόμα μία σημαντική παγκόσμια διάκριση διεκδικεί το ξενοδοχείο Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spaπολύτιμο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στα ΖαγοροχώριαΤο βραβευμένο ξενοδοχείο, που ξεχωρίζει για την οικολογική του συνείδηση, το παραμυθένιο του σκηνικό και το ασυναγώνιστο service του, με υπερηφάνεια ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στα φετινά World Luxury Hotel AwardsΠιο συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο διαγωνίζεται στην κατηγορία Luxury Mountain Hotel. 

"Το Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa είναι ένα πολυβραβευμένο ξενοδοχείο που βρίσκεται φωλιασμένο στην καρδιά του Γεωπάρκου Βίκου-Αώου, στη φημισμένη περιοχή του Ζαγορίου.

Περιλαμβάνει 7 κτίρια, 18 δωμάτια και σουίτες, ένα ξεχωριστά σχεδιασμένο spa που διακρίνεται για τον σεβασμό στο περιβάλλον και το εστιατόριο Veranda at 1700. Σχεδόν σαν ένα χωριό μέσα στο χωριό, αναπτύσσεται ήπια στον χώρο σε διάφορα επίπεδα και δικαίως διεκδικεί τον τίτλο του ομορφότερου μπαλκονιού στο φαράγγι του Βίκου και τους οικισμούς του Μικρού και του Μεγάλου Πάπιγκου."

Ψηφίστε το ξενοδοχείο εδώ .

Τα World Luxury Hotel Awards αποτελούν έναν διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό βράβευσης πολυτελών ξενοδοχείων, που ξεχωρίζουν για τις εξαιρετικές τους υπηρεσίες και τις εξαιρετικές τους εγκαταστάσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή