Travel Secrets

Σαββατοκύριακο χαλάρωσης στο Ananti City Resort για τη blogger Δάφνη Νεοφύτου

Σαββατοκύριακο χαλάρωσης στο Ananti City Resort για τη blogger Δάφνη Νεοφύτου

Ένα «countryside» Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα και το πολύτιμο μέλος της Trésor Hotels & Resorts, Ananti City Resort, απόλαυσε η fashion και lifestyle blogger του life-report.gr, Δάφνη Νεοφύτου. Η blogger μοιράστηκε την εμπειρία της στα social media και δημοσίευσε άρθρο στο βραβευμένο blog της, χαρακτηρίζοντας το Ananti City Resort τον απόλυτο προορισμό χαλάρωσης, μακρυά από το stress της καθημερινότητας της πόλης. Διαβάστε το άρθρο της παρακάτω:

"Δε νομίζω να υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα βροχερό σαββατοκύριακο χαλάρωσης μακρυά από το άγχος και το stress της καθημερινότητας από την ζωή στην πόλη.

Αν με παρακολουθείς μέσω Instastories, θα έχεις διαπιστώσει πως τον τελευταίο καιρό τρέχω για να προλάβω πολλά πράγματα, οπότε καταλαβαίνεις πόσο ανάγκη είχα να βρεθώ λίγο μακρυά στον καθαρό αέρα, σε ένα ξενοδοχείο που δεν θα θέλω να ξεκολλήσω από το κρεβάτι ούτε λεπτό.

Αν είσαι και εσύ λάτρης των ξενοδοχείων και του design, σίγουρα θα έχεις επισκεφτεί ή θα έχεις ακούσει για το Ananti City Resort.

To Ananti City Resort είναι χτισμένο στο λόφο Λογγακίου, στις παρυφές της πόλης των Τρικάλων. Απέχει 320 χλμ από την Αθήνα, 1 χλμ από την πόλη των Τρικάλων, 35 χλμ από το χιονοδρομικό κέντρο στο Περτούλι, 40 χλμ από τη λίμνη Πλαστήρα και 20 χλμ από τα Μετέωρα καθιστώντας το στον απόλυτο προορισμό για τον Χειμώνα αλλά και για ένα βροχερό Σαββατοκύριακο.

Η θέα τόσο από το δωμάτιο, όσο και από το 3 επίπεδο που σερβίρεται το πρωινό και βρίσκεται το Oltre Bar, καθώς και το εστιατόριο σου κόβει την ανάσα, αφού από εκεί βλέπεις όλη την πόλη των Τρικάλων. Φαντάσου αυτό το μαγευτικό τοπίο με βροχή. Η τέλεια χαλάρωση.

Και μιας που είπα για χαλάρωση, το spa του με την εσωτερική πισίνα και με το υδρομασάζ προσθέτει μια επιπλέον νότα χαλάρωσης στην διαμονή σου -αχ τώρα που γράφω το ποστ δεν φαντάζεσαι πόσο μου λείπει αυτή η χαλάρωση-.

Είναι η πρώτη φορά που νιώθω ένα ξενοδοχείο σαν το σπίτι μου γιατί τόσο το προσωπικό αλλά και το περιβάλλον με έκαναν να νιώσω τόσο οικεία και να «φορτίσω τις μπαταρίες μου».

Ανυπομονώ να επισκεφτώ το Ananti City Resort και το καλοκαίρι μιας και η θέα από την πισίνα του είναι φανταστική – φαντάσου τι grande photo θα έβγαζα για το Instagram!

Αν λοιπόν και εσύ ψάχνεις για ποιότητα, θέα που κόβει την ανάσα, ήρεμη διαμονή σε ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον, τότε σου το προτείνω ανεπιφύλακτα!" 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή