Travel Secrets

Τα καλύτερα της Σαντορίνης από τη Marissa Tejada του travelgreecetraveleurope.com

Τα καλύτερα της Σαντορίνης από τη Marissa Tejada του travelgreecetraveleurope.com

Την πολυτελή φιλοξενία του ξενοδοχείου Orabel Suites, μέλους της Trésor Hotels & Resorts στον Περίβολο της Σαντορίνης, απόλαυσε η γνωστή Αμερικανίδα blogger Marissa Tejada, του travelgreecetraveleurope.com.

«Για μια boutique διαμονή μια ανάσα από την παραλία, επιλέξτε το Orabel Suites, μέλος της Trésor Hotels & Resorts στον Περίβολο», γράφει στο άρθρο της με τίτλο «Τα πιο ιδιαίτερα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς στη Σαντορίνη» που δημοσίευσε στο blog της.

Διαβάστε τα ταξιδιωτικά tips της Marissa Tejada για τη Σαντορίνη, παρακάτω:

Ταξιδέψτε με πλοίο, για να απολαύσετε την υπέροχη θέα όταν πλησιάζετε το νησί.

Εξερευνήστε τα συγκλονιστικά χωριά με θέα την Καλντέρα. Τα Φηρά και το Φηροστεφάνι φημίζονται για τη μοναδική τους θέα στο ηφαίστειο. Λίγο βορειότερα, στο Ημεροβίγλι, θα βρείτε τον Σκάρο, ενώ η Οία προσελκύει τα πλήθη για το ηλιοβασίλεμά της.

Ανακαλύψτε τα χωριά της ενδοχώρας, όπως είναι ο Πύργος, για πανοραμική θέα από το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία, το Εμπορείο και το Μεγαλοχώρι.

Ζήστε τη νυχτερινή ζωή των Φηρών, στο Koo, το Casablanca και το Tropical, τρία από τα πιο θρυλικά bar του νησιού ή επισκεφθείτε τα beach clubs στο Καμάρι και την Περίσσα.

Δείτε το ηλιοβασίλεμα και γευματίστε στις ψαροταβέρνες της παραλίας Αμμούδι.

Απολαύστε τα κρασιά της Σαντορίνης σε ένα από τα 16 οινοποιεία που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο νησί και παράγουν εξαιρετικό κρασί.

Ανακαλύψτε την ελληνική «Πομπηία» στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης, έναν υπέροχο αρχαιολογικό χώρο, ιδανικό για τους λάτρεις της ιστορίας.

Κάντε πεζοπορία στο ηφαίστειο και ακολουθήστε το μονοπάτι από τα Φηρά στην Οία, που διαρκεί περίπου 3 ώρες.

Θαυμάστε τις πολύχρωμες παραλίες της Σαντορίνης. “Εδώ δε θα βρείτε παραλίες καρτποσταλικής ομορφιάς, αλλά ενδιαφέρουσες, πολύχρωμες παραλίες, χάρη στην ηφαιστειογενή φύση του νησιού». Η Περίσσα, ο Περίβολος και το Καμάρι διαθέτουν μαύρη άμμο, ενώ ακόμα μια παραλία που μπορείτε να επισκεφθείτε είναι η Κόκκινη παραλία. Επίσης, η Άσπρη παραλία θεωρείται ιδιαίτερα ρομαντική.

Δοκιμάστε τις τοπικές σπεσιαλιτέ. Μη χάσετε τους ντοματοκεφτέδες, τις σαλάτες με κάπαρη και μυζήθρα, τη φάβα, το απόχτι και τα μελιτίνια.

Δείτε ολόκληρο το δημοσίευμα εδώ

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή