Travel Secrets

Anerada Inn: 3ήμερο Αγ. Πνεύματος στο Καρπενήσι

Anerada Inn: 3ήμερο Αγ. Πνεύματος στο Καρπενήσι

Η φύση της Ευρυτανίας και το πιο παραμυθένιο ξενοδοχείο του μεγάλου Χωριού ΚαρπενησίουAnerada Inn Boutique Hotel, σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη απόδραση με αφορμή το 3ήμερο τoυ Αγίου Πνεύματος. Φωλιασμένο ανάμεσα σε καρυδιές και καστανιές, στους πρόποδες της Καλιακούδας, το Anerada Inn Boutique Hotel δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής στην «Ελβετία» της Ελλάδας, συνθέτοντας το πιο ονειρικό σκηνικό για τις διακοπές σας. Από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου, απολαύστε 3 διανυκτερεύσεις από 210 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 3 διανυκτερεύσεις
  • Πρωινό
  • Όλους τους φόρους

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Το υπέροχο σκηνικό των εξωτερικών χώρων του Anerada Inn Boutique Hotel, με το πράσινο και το ονειρικό κιόσκι με τις αραχνοϋφαντες κουρτίνες θα σας μυήσει στην απόλυτη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Στην πανέμορφή σας σουίτα, ο ρομαντισμός και η χαλάρωση παντρεύονται ιδανικά, με τα παλ χρώματα, την εκλεπτυσμένη αισθητική και την αυθεντική φιλοξενία να συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για την απόδραση των ονείρων σας.

Η πανέμορφη Ευρυτανία σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη καλοκαιρινή απόδραση, για να εντυπωσιαστείτε από το Φαράγγι Πάντα Βρέχει και τους καταρράκτες του, να φωτογραφήσετε την τεχνητή λίμνη Κρεμαστών και να κάνετε βόλτες στους καλοδιατηρημένο οικισμό των Κορυσχάδων. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή