Travel Secrets

Melograno Villas: Μαγικό 3ήμερο Αγ.Πνεύματος στην Αστυπάλαια

Melograno Villas: Μαγικό 3ήμερο Αγ.Πνεύματος στην Αστυπάλαια

Στην πανέμορφη Αστυπάλαια, την υπέροχη Κυκλαδίτισσα των Δωδεκανήσων, οι πολυτελείς Melograno Villas θα σας προσφέρουν αυθεντικές, πολυτελείς διακοπές με αφορμή το 3ήμερο τoυ Αγίου Πνεύματος. Σε απόσταση 200 μ. από την υπέροχη χώρα της «πεταλούδας» του Αιγαίου, οι τρεις πολυτελείς βίλες Verde, Bianca και Ble χαρίζουν στους εκλεκτούς τους επισκέπτες μια πληθώρα ανέσεων, μετατρέποντας την απόδρασή τους στην Αστυπάλαια σε μια αξέχαστη εμπειρία. Από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου, απολαύστε 3 μαγικές διανυκτερεύσεις στις Melograno Villas από 646 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 3 διανυκτερεύσεις σε βίλα
  • Πρωινό
  • Όλους τους φόρους

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Κατά την άφιξή σας, οι εκπληκτικές Melograno Villas θα σας καλωσορίσουν με ελληνικά παραδοσιακά γλυκά, φρέσκα φρούτα, κρασί και φρέσκα λουλούδια. Στη συνέχεια, θα απολαύσετε τη μοναδική θέα από το μπαλκόνι σας, ενώ το βράδυ το ιδιωτικό σας τζακούζι σας καλεί να βουτήξετε, θαυμάζοντας τη θέα στο φωτισμένο Κάστρο της Αστυπάλαιας.

Ζήστε την απόλυτη χαλάρωση και πολυτέλεια στις πλήρως εξοπλισμένες βίλες που διαθέτουν king size κρεβάτια, κουζίνες με συσκευές Smeg, χειροποίητα έπιπλα στους κοινόχρηστους χώρους, design λεπτομέρειες υπογεγραμμένες από διακεκριμένους σχεδιαστές όπως ο οίκος του Philippe Starck, προϊόντα Coco-Mat, ενώ αφεθείτε στην περιποίηση των πολυτελών ειδών Apivita.

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή