Travel Secrets

Portes Mykonos: VIP 3ήμερο Αγ. Πνεύματος

Portes Mykonos: VIP 3ήμερο Αγ. Πνεύματος

Τo Portes Mykonos είναι η νέα εντυπωσιακή ξενοδοχειακή άφιξη στο κοσμοπολίτικο νησί που δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία ατμοσφαιρικών διακοπών, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που ξεχωρίζει για την ιδιωτικότητα και την καλαισθησία του. Με αφορμή το 3ήμερο του Αγ. Πνεύματος, από τις 2-5 Ιουνίου, εγκαινιάστε την έναρξη του καλοκαιριού με ένα αξέχαστο ταξίδι στη Μύκονο, απολαμβάνοντας 3 διανυκτερεύσεις από σε σουίτα, από 660 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 3 διανυκτερεύσεις
  • Πρωινό στο δωμάτιο
  • Wi-Fi
  • Όλους τους φόρους

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Σε μια προνομιακή τοποθεσία 2 χλμ. από τη γραφική Χώρα και 850 μ. από την παραλία της Ψαρούς, το Portes Mykonos αποτελεί ένα κομψό κυκλαδίτικο συγκρότημα από σουίτες και βίλες, χτισμένο με την χαρακτηριστική τοπική αρχιτεκτονική και σχεδιασμένο να καλύπτει τις επιθυμίες των πιο απαιτητικών επισκεπτών.

Η ημέρα σας στο Portes Mykonos ξεκινάει με ένα πλούσιο πρωινό γεμάτο τοπικές γεύσεις, σερβιρισμένο στο κρεβάτι ή στο μπαλκόνι σας. Έπειτα, η μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα σας προσκαλεί να δροσιστείτε με μια βουτιά, κάτι που μπορείτε φυσικά να κάνετε και από την ιδιωτικότητα της δικής σας πισίνας, ενώ απολαμβάνετε ένα κοκτέιλ από το pool bar.

Ένα μασάζ στο mini spa σας περιμένει για να σας χαλαρώσει ακόμα περισσότερο, ενώ το δείπνο μεσογειακών γεύσεων κάτω από αστέρια, πλάι στην πισίνα ή στη βεράντα σας, θα κλείσει με τον πιο ρομαντικό τρόπο την ημέρα σας. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή