Travel Secrets

Μικρό Πάπιγκο 1700: Υποψήφιο στα βραβεία World Luxury Spa Awards 2017

Μικρό Πάπιγκο 1700: Υποψήφιο στα βραβεία World Luxury Spa Awards 2017

Το Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa, πολύτιμο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στα Ζαγοροχώρια με υπερηφάνια ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στα φετινά World Luxury Spa Awards. Το πρώτο «πράσινο» ξενοδοχείο στην Ήπειρο, διάσημο για την οικολογική του συνείδηση προτάθηκε από τους συμβούλους των κορυφαίων World Luxury Spa Awards για τα βραβεία του 2017! 

Ψηφίστε το αγαπημένο σας spa του Μικρό Πάπιγκο 1700, έως τις 21 Μαΐου 2017, εδώ

Σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον και με υπέροχη θέα στη φύση του Πάπιγκου, το spa του Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa είναι ένα αληθινό στολίδι με eco-friendly πολυτελείς εγκαταστάσεις, που μυούν τον επισκέπτη σε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας.  

"Οι εσωτερικοί χώροι φέρουν την υπογραφή των διάσημων σχεδιαστών Philippe Starck, Castiglioni, Citterio, Le Corbusier και Zaha Hadid, ενώ η δέσμευση στην πολυτέλεια, πάντα σε αρμονία με το περιβάλλον, είναι εμφανής από όλες τις απόψεις. Το εντυπωσιακά σχεδιασμένο spa του ξενοδοχείου χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία ώστε να επηρεάζει στο ελάχιστο το φυσικό περιβάλλον. Στο επίκεντρο του The Mountain SPA® βρίσκεται η οργανική πισίνα με νερό από τις πηγές, σε συνδυασμό με τη χρήση οργανικών προϊόντων φροντίδας."

Διαβάστε την παρουσίαση του Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa, εδώ.

Τα World Luxury Spa Awards προσφέρουν αναγνώριση στη βιομηχανία των πολυτελών spa, ως προς την ποιότητα, την καινοτομία και το service τους. Η διατήρηση και η βράβευση των υψηλότερων standards στον χώρο των luxury spa παγκοσμίως είναι ο βασικός στόχος του θεσμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι που επιλέγουν ένα ξενοδοχείο βραβευμένο με World Luxury Spa Award, μπορούν να νιώθουν μια ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας για την επιλογή τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή