Travel Secrets

Πλειάδων Γη: Πρωτομαγιά με βόλτες και spa στα Τρίκαλα Κορινθίας

Πλειάδων Γη: Πρωτομαγιά με βόλτες και spa στα Τρίκαλα Κορινθίας

Με αφορμή το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, κάντε μια εξόρμηση στα Τρίκαλα Κορινθίας και το ξενοδοχείο Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa. Από την 29 Απριλίου έως την 1η Μαΐου αποδράστε στα καταπράσινα Τρίκαλα Κορινθίας για να ανακαλύψετε την ομορφιά της φύσης και να ζήσετε την εκπληκτική φιλοξενία ενός ξενοδοχείου που αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου. Απολαύστε το πρωινό σας, κάντε spa και εξορμήστε στην ανοιξιάτικη φύση των Τρικάλων, από 440 ευρώ τις δύο διανυκτερεύσεις.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • Δύο διανυκτερεύσεις για 2 άτομα
  • Πρωινό
  • Χρήση εγκαταστάσεων σπα (εσωτερική πισίνα, χαμάμ, σάουνα, γυμναστήριο)
  • Όλους τους φόρους

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ


Μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα, το ξενοδοχείο Πλειάδων Γη είναι ο ορισμός της προσιτής πολυτέλειας και του μοντέρνου ύφους που σέβεται την παράδοση, ένα ξενοδοχείο που αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου. Η πρώτη εικόνα που θα αντικρύσετε είναι ένα πέτρινο μικρό «χωριό» με κεραμοσκεπές, αγκαλιασμένο από την άγρια ομορφιά της περιοχής. 

Κατά την εξόρμησή σας, απολαύστε τα κορυφαία αξιοθέατα της περιοχής, όπως είναι η Κοιλάδα της Φλαμπουρίτσας, η λίμνη Δόξα, η λίμνη Δασίου και η Μονή Αγίου Γεωργίου.

Στη συνέχεια, βουτήξτε στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα του ξενοδοχείου σας και αφεθείτε στο χαμμάμ και τη σάουνα. Στην πετρόχτιστη πολυτελή σας σουίτα θα απολαύσετε την απομόνωση που επιθυμείτε στις διακοπές σας για ένα ονειρεμένο ταξίδι.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!  

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή