Travel Secrets

Ταξιδέψτε φωτογραφικά στις εντυπωσιακές σουίτες του Voreina Gallery Suites στην Σαντορίνη

voreina gallery suites

Ξεπερνά τα όρια ενός boutique ξενοδοχείου και κατορθώνει να ανάγει τη διαμονή σε τέχνη. To Voreina Gallery Suites στον Πύργο της Σαντορίνης, δεν ήρθε για να προστεθεί απλά στην λίστα των καλών ξενοδοχείων της χώρας μας, αλλά για να αποτελέσει τον ορισμό του απόλυτου «προσωπικού ησυχαστηρίου».

Περιπλανηθείτε στους εντυπωσιακούς χώρους των σουιτών του μέσα από πραγματικές λήψεις, που όμως ξεπερνούν την πραγματικότητα! Απολαύστε τες…  

voreina gallery suites

London Suite. Η ιδιότυπη ζωγραφική της Ελένης Εξάρχου κοσμεί την μοναδική σουίτα του ξενοδοχείου που επιτρέπει πρόσβαση σε ΑΜΕΑ. 

 

voreina gallery suites

Vineyard Suite. Ηighlight το παλ κίτρινο χρώμα που προκαλεί ένα cosi ήρεμο αποτέλεσμα και τα έργα των, Χρύσανθου Σωτηρόπουλου και Δημήτρη Ντοκατζή.

stage suite voreina gallery suites

Stage Suite. Highlight η ανεπανάληπτη θέα στο νησί ακόμη και από τη ντουζιέρα της σουίτας

voreina

Wheatfield Suite. Highlight, ο κήπος με την χαρακτηριστική ελιά και τα έργα του ντόπιου καλλιτέχνη Χριστόφορου Ασιμή.

musique voreina

Musique Suite. Highlight, η υπερυψωμένη θερμαινόμενη πισίνα με υδρομασάζ φέρνει το βλέμμα αντιμέτωπο με το βαθύ μπλέ των νερών της & του Αιγαίου.

midday

Midday Suite. Τα pop έργα του Σωτήρη Πανουσάκη σε συνδυασμό με τα απαλά χρώματα της σουίτας θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας!

star voreina

Star Suite.  Τα έργα της φωτογράφου Λία Ναλμπαντίδου, με ιδιαιτέρως ξεχωριστό το “Untitled” πάνω από τον κίτρινο καναπέ, που απεικονίζει τα σφιχτοδεμένα χέρια ενός ζευγαριού.

sunset suite

Sunset Suite. Σήμα κατατεθέν της η stylish κόκκινη μπανιέρα που θα σας κάνει να νιώσετε ότι παίρνετε μέρος σε ταινία άλλης δεκαετίας...

spring master

Spring Master. Είναι η μεγαλύτερη σουίτα του ξενοδοχείου! Highlight, ο μεγάλος ανοιχτός κεντρικός χώρος που προκαλεί ένα αίσθημα ελευθερίας και υπέρμετρης άνεσης. 

Ενημερωθείτε για κάθε λεπτομέρεια που αφορά στο Voreina Gallery Suites εδώ

Από: Νάντια Μασσαχού

 
 

επιστροφή