Travel Secrets

Portes Mykonos: VIP διαμονή στο ολοκαίνουργιο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στη Μύκονο

Portes Mykonos: VIP διαμονή στο ολοκαίνουργιο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στη Μύκονο

Το κατάλευκο σκηνικό θα σας σαγηνεύσει, οι υπερπολυτελείς υπηρεσίες θα σας κακομάθουν και μια μοναδική αίσθηση διακριτικότητας και αποκλειστικότητας θα σας κάνουν να νιώσετε ότι μόλις ανακαλύψατε το ιδανικό σας καταφύγιο στη Μύκονο.

To νέο μέλος του δικτύου της Trésor Hotels & Resorts λέγεται Portes Mykonos και αποτελεί τη νέα εντυπωσιακή ξενοδοχειακή άφιξη στο κοσμοπολίτικο νησί που δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία ατμοσφαιρικών διακοπών, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που ξεχωρίζει για την ιδιωτικότητα και την καλαισθησία του.

Σε μια προνομιακή τοποθεσία 2 χλμ. από τη γραφική Χώρα και 850 μ. από την παραλία της Ψαρούς, το Portes Mykonos αποτελεί ένα κομψό κυκλαδίτικο συγκρότημα από σουίτες και βίλες, χτισμένο με την χαρακτηριστική τοπική αρχιτεκτονική και σχεδιασμένο να καλύπτει τις επιθυμίες των πιο απαιτητικών επισκεπτών.

Στις 13 ευρύχωρες, πολυτελείς σουίτες και βίλες, που θυμίζουν χαρακτηριστικές κυκλαδίτικες κατοικίες, οι φιλοξενούμενοι απολαμβάνουν μια πληθώρα σύγχρονων ανέσεων, σε ένα φιλόξενο περιβάλλον με μοντέρνα διακόσμηση και κομψά έπιπλα, που αποπνέει μια αίσθηση ανεπιτήδευτης πολυτέλειας.

Η ημέρα εδώ ξεκινάει με ένα πλούσιο πρωινό γεμάτο τοπικές γεύσεις, σερβιρισμένο στο κρεβάτι ή στο μπαλκόνι σας. Έπειτα, η μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα σας προσκαλεί να δροσιστείτε με μια βουτιά, κάτι που μπορείτε φυσικά να κάνετε και από την ιδιωτικότητα της δικής σας πισίνας, ενώ απολαμβάνετε ένα κοκτέιλ από το pool bar. Ένα μασάζ στο mini spa σας περιμένει για να σας χαλαρώσει ακόμα περισσότερο, ενώ το δείπνο μεσογειακών γεύσεων κάτω από αστέρια, πλάι στην πισίνα ή στη βεράντα σας, θα κλείσει με τον πιο ρομαντικό τρόπο την ημέρα σας. Αισθανθείτε τη μοναδική ατμόσφαιρα αποκλειστικότητας, παραδοθείτε στις αυθεντικές απολαύσεις της Μυκόνου και ζήστε την εμπειρία των πιο ειδυλλιακών διακοπών, στο Portes Mykonos.

Η Trésor Hotels & Resorts αποτελεί την πιο πολύτιμη συλλογή boutique ξενοδοχείων 4 και 5 αστέρων σε 28 δημοφιλείς και ανερχόμενους προορισμούς στην Ελλάδα. Με την προσθήκη του Portes Mykonos, η Trésor απαριθμεί πλέον 36 ανεξάρτητα ξενοδοχεία-μέλη στο σύνολο, προσφέροντας ακόμα περισσότερες ιδέες για απόδραση σε ξεχωριστά ξενοδοχεία και μοναδικούς προορισμούς.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!  

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή