Travel Secrets

Το Poseidonion Grand Hotel άνοιξε τις πύλες του για τη νέα σεζόν

Το Poseidonion Grand Hotel άνοιξε τις πύλες του για τη νέα σεζόν

Το εμβληματικό ξενοδοχείο των Σπετσών, Poseidonion Grand Hotel, άνοιξε τις πύλες του για τη νέα σεζόν στις 5 Απριλίου, έτοιμο να υποδεχθεί τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του! Η άνοιξη στις Σπέτσες κατακλύζει τον αέρα με μεθυστικά αρώματα από τα ανθισμένα λουλούδια και τα βότανα της γης και μας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών στο νησί των αρωμάτων!

Για μια ακόμη σεζόν, η αυθεντική φιλοξενία, που αντανακλάται μέσα από το θερμό καλωσόρισμα και την άνετη διαμονή στο ιστορικό και διαχρονικό περιβάλλον του ξενοδοχείου, αποτελεί κύριο μέλημα του Poseidonion Grand Hotel, ενώ τα ξεχωριστά events που διοργανώνει το ξενοδοχείο στρέφουν τα βλέμματα στις Σπέτσες γι' ακόμα μια χρονιά. 

Η σεζόν ξεκινά με την υποδοχή του Εαρινού Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων στις 8-9 Απριλίου, ακολουθεί ο εορτασμός του Πάσχα μέσα σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα, ενώ ο Απρίλιος ολοκληρώνεται με το Tweed Run, την πιο vintage ποδηλατάδα των Σπετσών, που διοργανώνεται στο νησί από τις 21 έως τις 23 του μήνα και αναμένεται να συναρπάσει περισσότερο από ποτέ. 

Το Spetsathlon, το Spetses Mini Marathon αλλά και η Spetses Classic Yacht Regatta θα μας δώσει την ευκαιρία και φέτος να απολαύσουμε συναρπαστικές αθλητικές διοργανώσεις σε ένα σκηνικό μοναδικής ομορφιάς. 

Από τις 21 έως τις 23 Απριλίου, ζήστε τη μοναδική εμπειρία της ποδηλατάδας στις Σπέτσες, απολαμβάνοντας την άνεση και τη μοναδική φιλοξενία του Poseidonion Grand Hotel για 2 διανυκτερεύσεις, από 300 ευρώ. 

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Διαμονή δύο διανυκτερεύσεων
  • Πλούσιο πρωινό
  • Συμμετοχή στο Tweed Run (τσάι και ελαφρύ σνακ, picnic, ενοικίαση ποδηλάτου)
  • 20% έκπτωση στο Asian Spa

Σε ένα διατηρητέο επιβλητικό κτίριο σπάνιας ομορφιάς, που θυμίζει τα πολυτελή grand hotels της Κυανής Ακτής, το Poseidonion Grand Hotel, στο λιμάνι της Ντάπιας, σας παρασύρει σε ένα ταξίδι στο χρόνο. Στα διαχρονικής ομορφιάς δωμάτια και σουίτες του, η φιλοξενία και η πολυτέλεια επαναπροσδιορίζονται, ενώ τα εστιατόρια του ξενοδοχείου προσφέρουν την πιο ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία των Σπετσών. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!  

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή