Travel Secrets

12 Months Luxury Resort: Ζήστε το ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο των ονείρων σας στο Πήλιο

12 Months Luxury Resort: Ζήστε το ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο των ονείρων σας στο Πήλιο

Το ομορφότερο ξενοδοχείο της Τσαγκαράδας, 12 Months Luxury Resort σας προσκαλεί να καλωσορίσετε την άνοιξη με μια μοναδική προσφορά. Χαλαρώστε και απολαύστε την ιδιωτικότητα και την ηρεμία του βουνού των Κενταύρων μέσα στο μαγευτικό σκηνικό του ξενοδοχείου αγκαλιασμένοι από το καστανόδασος της Τσαγκαράδας και ανακαλύψτε την ανεξερεύνητη φύση του Πηλίου μέσα από υπέροχες εκδρομές.

Ζήστε μια ονειρεμένη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων για 2 άτομα, με ημιδιατροφή σε deluxe suite με 269 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις σε Deluxe Suite
  • Πρωινό
  • Γεύμα ή δείπνο
  • Ποτό καλωσορίσματος
  • Καθημερινά ωριαία χρήση του spa (sauna, hamam, Jacuzzi), του γυμναστηρίου και της πισίνας
  • 1 θεραπεία μασάζ πλάτης διάρκειας 25 λεπτών
  • Early check-in στις 10:00 κατόπιν διαθεσιμότητας
  • Late check-out στις 15:00 κατόπιν διαθεσιμότητας
  • Δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης με 130 ευρώ με ημιδιατροφή

Διαμονή και ημιδιατροφή για επιπλέον άτομα
0-6 ετών: Δωρεάν
6-12 ετών: 10 ευρώ/διανυκτέρευση
12 ετώ και άνω: 20 ευρώ/διανυκτέρευση
Η προσφορά ισχύει κατόπιν ζήτησης και διαθεσιμότητας από 24/03/2017 έως 31/05/2017 με εξαίρεση όλες τις επίσημες αργίες.

 

Στην αγαπημένη Τσαγκαράδα, με υπέροχη θέα προς το βαθύ μπλε του Αιγαίου, το πολυτελές ξενοδοχείο 12 Months θα σας χαρίσει μια ονειρική ανοιξιάτικη απόδραση που συνδυάζει την πολυτελή διαμονή και τη χαλάρωση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις spa, με τη δυνατότητα για πολλαπλές εξορμήσεις στην πανέμορφη φύση του Πηλίου. Σε απόσταση μόλις 600 μέτρων από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής, το 12 Months αποτελείται από 20 παραμυθένιες σουίτες, χτισμένες μέσα στο πυκνό δάσος από καστανιές, που θα σας προσφέρουν μια χαλαρωτική, κομψή και πολυτελή διαμονή. Αναζωογονηθείτε στο σύγχρονο Spa Center του ξενοδοχείου σας, απολαύστε ένα ξεχωριστό δείπνο στο εστιατόριο Melia Restaurant και πιείτε το ποτό σας στο ατμοσφαιρικό Cellar Bar.

Η Τσαγκαράδα, αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους πιο σοφιστικέ ταξιδιώτες του Πηλίου. Μην παραλείψετε να φωτογραφηθείτε στον πλάτανο της Τσαγκαράδας, που βρίσκεται στην πλατεία Αγίας Παρασκευής και αποτελεί ένα από τα γηραιότερα δέντρα της Ελλάδας, ίσως και της Ευρώπης. Στη συνέχεια, κάντε ένα οδοιπορικό στα πανέμορφα χωριά του Πηλίου. Ανακαλύψτε τις Μηλιές, τη Βυζίτσα, τον Άγιο Λαυρέντιο και τη Ζαγορά και επιστρέψτε στο ξενοδοχείο σας γεμάτοι από πανέμορφες εικόνες του βουνού των Κενταύρων.

Photo by Vicky Laz

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή