Travel Secrets

Aroma Dryos: Παραδοσιακό Πάσχα στο Μέτσοβο

Aroma Dryos: Παραδοσιακό Πάσχα στο Μέτσοβο

Αφεθείτε στη γαλήνια ατμόσφαιρα και απολαύστε τα καταπράσινα τοπία, βιώνοντας αυθεντικές διακοπές Πάσχα στο παραδοσιακό Μέτσοβο. Aπολαύστε τη φύση του Μετσόβου στο ξενοδοχείο Aroma Dryos Eco & Design Hotel, που συνδυάζει ισχυρές δόσεις εκλεπτυσμένης πολυτέλειας, ζεστασιάς και αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας με όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου ξενοδοχείου που σέβεται απόλυτα το περιβάλλον. Από τις 14 έως τις 17 Απριλίου, απολαύστε 3 ονειρεμένες διανυκτερεύσεις από 300 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 3 διανυκτερεύσεις
  • Πρωινό
  • Όλους τους φόρους

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Χτισμένο στο κέντρο ενός από τα πιο γοητευτικά χωριά της Ελλάδας, που διατηρούν ακόμα και σήμερα την αυθεντική τους σφραγίδα, το πετρόχτιστο Aroma Dryos προσφέρει απλόχερα στον επισκέπτη μια αξέχαστη εμπειρία χαλαρωτικής και ατμοσφαιρικής διαμονής, αλλά και το ιδανικό ορμητήριο απ’ όπου μπορεί να ανακαλύψει κανείς τις ομορφιές της Πίνδου.

Νιώστε την αγκαλιά της φύσης τριγύρω σας, αισθανθείτε τη ζεστασιά του τζακιού και απολαύστε το αυθεντικό Ελληνικό Πρωινό, θαυμάζοντας την ασύλληπτη θέα στα βουνά της Πίνδου και τα παραδοσιακά σπίτια του Μετσόβου.

Στη συνέχεια, ανακαλύψτε τις ομορφιές του Μετσόβου ή απολαύστε μία από τις εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση που σας προτείνει το ξενοδοχείο σας. Ζήστε την εμπειρία του rafting περνώντας ανάμεσα σε επιβλητικά τοπία, ακολουθήστε τα μονοπάτια της Πίνδου και ακούστε τους σφυγμούς σας να χτυπούν πιο δυνατά πάνω σε ένα mountain bike, οδηγήστε τζιπ στις off road διαδρομές της Βόρειας Πίνδου, γίνετε ένα με τον Εθνικό Δρυμό Βάλια Κάλντα πάνω στη ράχη ενός αλόγου ή ακολουθήστε τα πανάρχαια περάσματα της Πίνδου κάνοντας πεζοπορία.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή