Travel Secrets

Κατανυκτικό Πάσχα στην Τήνο

Κατανυκτικό Πάσχα στην Τήνο

Η Τήνος είναι ιδανικός προορισμός για να ζήσετε κατανυκτικές διακοπές Πάσχα στις Κυκλάδες. Οι ιδιωτικές βίλες Diles & Rinies αποτελούν την πιο ιδιαίτερη επιλογή διαμονής στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί, για τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους.  Από τις 14 έως τις 18 Απριλίου, απολαύστε 4 διανυκτερεύσεις από 920 ευρώ. 

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 4 διανυκτερεύσεις (H κάθε βίλα μπορεί να φιλοξενήσει από 4 έως 6 άτομα)
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Όλους τους φόρους

Χαλαρώστε στον ιδιωτικό κήπο και απολαύστε το πρωινό σας στην ηλιόλουστη βεράντα. Στη συνέχεια, ανακαλύψτε ότι κάθε μέρα στο Diles & Rinies είναι μια καινούρια ημέρα. Μονοπάτια και ανεξερεύνητες παραλίες; Διαδρομές με το αυτοκίνητο και ερημικά ξωκλήσια; O,τι διάθεση κι αν έχετε το φιλόξενο προσωπικό θα σας προτείνει δραστηριότητες για να γεμίσετε δημιουργικά το χρόνο σας ανακαλύπτοντας μαγικές ομορφιές της Τήνου. 

Τη Μ. Παρασκευή, ακολουθήστε την περιφορά του επιταφίου του Αγίου Νικολάου, που πηγαίνει ως την παραλία Σπιτάλια και μπαίνει μέσα στη θάλασσα μαζί με τον παπά και τα εξαπτέρυγα, ενώ το σκηνικό συμπληρώνεται από μικρές φωτιές στα βράχια, βεγγαλικά και ψαλμωδίες. Επίσης, τη Δευτέρα του Πάσχα μη χάσετε το έθιμο του γεύματος της αγάπης στο χωριό του Κτικάδου.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή