Travel Secrets

Πλειάδων Γη: Πάσχα στη φύση των Τρικάλων Κορινθίας

Πλειάδων Γη: Πάσχα στη φύση των Τρικάλων Κορινθίας

Αυτό το Πάσχα, αφήστε πίσω τον θόρυβο της πόλης και πάρτε μια βαθιά ανάσα καθαρού αέρα στα Τρίκαλα Κορινθίας και το κορυφαίο ξενοδοχείο της περιοχής, Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa. Από τις 13 Απριλίου, ζήστε μια μοναδική εμπειρία διαμονής στο καλύτερο resort των Τρικάλων Κορινθίας, απολαμβάνοντας 4 διανυκτερεύσεις από 1.300 ευρώ. 

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 4 διανυκτερεύσεις
  • Πρωινό
  • Εορταστικά γεύματα το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα
  • Χρήση εγκαταστάσεων σπα (εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, χαμάμ, σάουνα, γυμναστήριο)
  • Όλους τους φόρους
Η προσφορά ισχύει για αφίξεις 13 και 14 Απριλίου.


Το πράσινο και το φυσικό κάλλος προκαλούν αυτόματα την ανανέωσή σας, ενώ η θάλασσα που βρίσκεται μια ανάσα μακριά, στο Ξυλόκαστρο, σας δίνουν τη δυνατότητα να αλλάζετε παραστάσεις και εικόνες σε λίγα λεπτά.

Ακόμη ωστόσο κι αν δεν θέλετε να εγκαταλείψετε λεπτό το ησυχαστήριό σας –που είναι πολύ πιθανό- η εντυπωσιακή εσωτερική πισίνα του Spa με τις τεράστιες τζαμαρίες να ανοίγουν και να αφήνουν τους ήχους τις φύσεις να μπαίνουν στο χώρο θα σας ανταμείψει και θα σας αναζωογονήσει με τη δροσιά της και την ονειρεμένη θέα στη Ζήρεια!

Παράλληλα, κάντε μια ανοιξιάτικη εκδρομή στα πανέμορφα αξιοθέατα της περιοχής, όπως η Λίμνη Δόξα, η Κοιλάδα της Φλαμπουρίτσας και η Μονή Αγίου Γεωργίου. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή