Travel Secrets

Trésor: Γίνε δωρεάν μέλος στο TClub και απόλαυσε προνόμια στα καλύτερα boutique hotels!

Trésor: Γίνε δωρεάν μέλος στο TClub και απόλαυσε προνόμια στα καλύτερα boutique hotels!

Ενημερωθείτε σήμερα για το The TClub…το ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιβράβευσης για τους πιστούς και επαναλαμβανόμενους πελάτες της Trésor Hotels & Resorts.

Κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της, αλλά και τους πελάτες της, προχωρά στο σχεδιασμό και τη λειτουργία ενός προγράμματος επιβράβευσης των πελατών της, δίνοντας τους δύναμη και προνόμια, για να τους επιβραβεύσει.

Όσοι πελάτες και φίλοι μας δεν το γνωρίζουν ήδη, η Trésor λειτουργεί με επιτυχία το δικό της πρόγραμμα επιβράβευσης, στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε εντελώς δωρεάν! Ο κυρίαρχος λόγος για να γίνετε μέλη μας σήμερα, είναι ότι από την πρώτη κιόλας επίσκεψη σε ένα από τα ξενοδοχεία μας, θα απολαύσετε μοναδικά πλεονεκτήματα τα οποία ολοένα και θα αυξάνονται ανάλογα με τους πόντους που συγκεντρώνετε και την κατηγορία στην οποία ανήκετε. 

Εάν λοιπόν θα σας ενδιέφερε μια αναπάντεχη αναβάθμιση δωματίου, ένα ποτό καλωσορίσματος, μοναδικές εκπτώσεις στις υπηρεσίες της Trésor αλλά και των ξενοδοχείων μας και…ακόμα και δωρεάν διανυκτερεύσεις πατήστε τους συνδέσμους για να ενημερωθείτε λεπτομερώς για τις 3 κατηγορίες μέλους.

White Tresor Member | Gold Tresor Member | Black Tresor Member

Γίνετε μέλος μας σήμερα πατώντας εδώ. Είναι εντελώς δωρεάν!

Σας ευχόμαστε άπειρα, απολαυστικά ταξίδια και πολλές, αυθεντικές, ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Trésor Hotels & Resorts

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Εύα Κανελλοπούλου

 
 

επιστροφή