Travel Secrets

Ειδυλλιακό Πάσχα στη Σαντορίνη

Ειδυλλιακό Πάσχα στη Σαντορίνη

Το Πάσχα στη Σαντορίνη είναι μια εμπειρία που επιβάλλεται να ζήσετε μια φορά στη ζωή σας. Τα αρώματα της άνοιξης, η ενέργεια της Καλντέρας και ο Επιτάφιος στον μεσαιωνικό Πύργο, που λάμπει από μακρυά κάθε Μεγάλη Παρασκευή, θα σας χαρίσουν αξέχαστες ταξιδιωτικές αναμνήσεις.

Απολαύστε μαγικές ανοιξιάτικες διακοπές Πάσχα στη Σαντορίνη, στο ονειρεμένο περιβάλλον του ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου Orabel Suites. Σε μια μαγευτική τοποθεσία, μια ανάσα από την πιο δημοφιλή παραλία της Σαντορίνης, το Orabel Suites είναι ένα ολοκαίνουργιο, Adults only, art boutique hotel, που θα σας προσφέρει κορυφαία πολυτελή φιλοξενία, ιδιωτικότητα και top custom υπηρεσίες, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Από τις 14 έως τις 17 Απριλίου, απολαύστε 3 διανυκτερεύσεις στο Orabel Suites από 411 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 3 διανυκτερεύσεις σε σουίτα με θερμαινόμενο Jacuzzi-πισίνα 
  • Πρωινό
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Όλους τους φόρους

 

Αφεθείτε στη χαλάρωση μιας αρωματοθεραπείας στο ιδιωτικό σας Jacuzzi, ζήστε την εμπειρία της ανοιξιάτικης Σαντορίνης, μεθύστε από τα αρώματα των όμορφων, ανθισμένων κήπων, γευτείτε το παραδοσιακό σας πρωινό που προετοιμάζεται αποκλειστικά με οργανικά τοπικά προϊόντα από τους κήπους του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας παράλληλα την ιδιωτικότητα του δωματίου σας.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest! 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή