Travel Secrets

Το Poseidonion Grand Hotel υποδέχεται το εαρινό Ράλι Κλασσικών Αυτοκινήτων

Το Poseidonion Grand Hotel υποδέχεται το εαρινό Ράλι Κλασσικών Αυτοκινήτων

Το Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες ετοιμάζεται να υποδεχθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το μοναδικό Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων της ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου) στις 8-9 Απριλίου γιορτάζοντας παράλληλα την έναρξη της σεζόν!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αυτοκίνητα-αντίκες διανύουν 150 χιλιόμετρα από την Κόρινθο μέχρι και την Κόστα πριν μεταφερθούν στο κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού μέσω Ferry Boat.

Λαμπερές Rolls Royce, εντυπωσιακές Porsche, πανέμορφες Jaguar, ελκυστικές Mercedes διακοσμούν την πλατεία Ποσειδωνίου με την επιβλητική παρουσία τους.

Αφού πάρουν την θέση τους μπροστά από το Poseidonion Grand Hotel, τα πανέμορφα αυτοκίνητα ετοιμάζονται για να πραγματοποιήσουν την επόμενη μέρα τον γύρο 25 χιλιομέτρων του νησιού. Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση αποτελεί ένα απολαυστικό θέαμα για τους παρευρισκομένους χωρίς να αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Ζήστε την εμπειρία του Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων, απολαμβάνοντας 2 διανυκτερεύσεις στο Poseidonion από τις 7 έως τις 9 Απριλίου, από 354 ευρώ. Η τιμή περιλαμβάνει πλούσιο πρωινό. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest! 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή