Travel Secrets

Kyrimai Hotel: Ζήστε την εμπειρία της διαμονής πλάι στο κύμα με αφορμή την 25η Μαρτίου

Kyrimai Hotel: Ζήστε την εμπειρία της διαμονής πλάι στο κύμα με αφορμή την 25η Μαρτίου

Τα επιβλητικά τοπία της Μάνης και το βραβευμένο ιστορικό ξενοδοχείο Kyrimai Hotel σας προσκαλεί σε μια μαγευτική εμπειρία διαμονής πλάι στο κύμα, με αφορμή την 25η Μαρτίου.

Στεγασμένο σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτηριακό συγκρότημα του 19ου αιώνα, λίγο πριν από το νοτιότερο σημείο της Μάνης, το Κυρίμαι συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις. Τα δωμάτιά του αντικρύζουν την κρυστάλλινη θάλασσα αλλά και το αγέρωχο τοπίο της περιοχής, ενώ η μοναδική κουζίνα του υιοθετεί ντόπια στοιχεία που έχουν αντέξει στον χρόνο, αλλά με μια μοντέρνα αισθητική.

Αφεθείτε στον ήχο των κυμάτων που αγγίζουν απαλά την ακτή και ζήστε μια μοναδική εμπειρία διαμονής ακριβώς πάνω από τη θάλασσα. Κτισμένο πάνω στο κύμα, το ξενοδοχείο Κυρίμαι προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία, αφού μπορούν να νανουριστούν, σχεδόν κυριολεκτικά, από τον ήχο του παφλασμού που σκάει απαλά στην ακτή, ακριβώς δίπλα στο χώρο του ξενοδοχείου.

Το θέαμα των κρυστάλλινων, γαλανών νερών είναι πάντα παρόν ενώ η συνολική υδάτινη εμπειρία που σας προσφέρει το ξενοδοχείο είναι μια απόλαυση που θα αργήσετε να ξεχάσετε. Τα δωμάτιά του συνδυάζουν παραδοσιακά υλικά, όπως ξύλο και πέτρα, με μοντέρνα, κομψή επίπλωση, αλλά και υπέροχη θέα του περίγυρου.

Με αφορμή την αργία της 25ης Μαρτίου, ζήστε την εμπειρία του Kyrimai, απολαμβάνοντας 2 αξέχαστες διανυκτερεύσεις στο Κυρίμαι από 190 ευρώ, με πρωινό.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή