Travel Secrets

Tweed Run: Ζήστε την εμπειρία της πιο vintage ποδηλατάδας στις Σπέτσες

Tweed Run: Ζήστε την εμπειρία της πιο vintage ποδηλατάδας στις Σπέτσες

To Tweed Run, η φινετσάτη ποδηλατάδα που ξεκίνησε το 2009 από το Λονδίνο και εξαπλώθηκε στις πιο σημαντικές μητροπόλεις του κόσμου, έρχεται για ακόμα μια φορά στις Σπέτσες και το Poseidonion Grand Hotel από τις 21 έως τις 23 Απριλίου, για να σας συναρπάσει περισσότερο από ποτέ!

Η κλασική ποδηλατάδα με άρωμα μιας άλλης εποχής έγινε πια θεσμός! Για 4η συνεχή χρονιά το Tweed Run, με διοργανωτή το Poseidonion Grand Hotel, επιστρέφει στο κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών για να καταπλήξει μικρούς και μεγάλους για μια ακόμη φορά! Ανοίξτε ντουλάπες σας, βγάλτε τα tweed σας και οτιδήποτε vintage σας και ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική εμπειρία με φόντο το υπέροχο νησί των Σπετσών την άνοιξη. Ανέμελη και ξέγνοιαστη ποδηλατάδα, στάση για τσάι και πικνίκ, κυνήγι θησαυρού, είναι μόνο μια γεύση από τις μοναδικές στιγμές που θα ζήσουν όλοι όσοι έρθουν στις Σπέτσες για το 4ο Tweed Run!

Από τις 21 έως τις 23 Απριλίου, ζήστε μια μοναδική ποδηλατάδα στο νησί των Σπετσών απολαμβάνοντας την άνεση και τη μοναδική φιλοξενία του Poseidonion Grand Hotel για 2 διανυκτερεύσεις, από 300 ευρώ. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά του Poseidonion Grand Hotel και ζήστε τη μοναδική εμπειρία του Tweed Run. 

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Διαμονή δύο διανυκτερεύσεων
  • Πλούσιο πρωινό
  • Συμμετοχή στο Tweed Run (τσάι και ελαφρύ σνακ, picnic, ενοικίαση ποδηλάτου)
  • 20% έκπτωση στο Asian Spa

Σε ένα διατηρητέο επιβλητικό κτίριο σπάνιας ομορφιάς, που θυμίζει τα πολυτελή grand hotels της Κυανής Ακτής, το Poseidonion Grand Hotel, στο λιμάνι της Ντάπιας, σας παρασύρει σε ένα ταξίδι στο χρόνο. Η φιλοξενία και η πολυτέλεια επαναπροσδιορίζονται στο ιστορικό ξενοδοχείο. Επιλέξτε το δωμάτιο που σας ταιριάζει είτε στην ιστορική είτε στη νέα πτέρυγα και παραδοθείτε στις ανέσεις του, βιώνοντας την απόλυτη εμπειρία σε ένα από τα πιο εμβληματικά καταλύματα της χώρας.

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή