Travel Secrets

Η πισίνα του Astra Suites στις 10 καλύτερες infinity πισίνες της Σαντορίνης

Η πισίνα του Astra Suites στις 10 καλύτερες infinity πισίνες της Σαντορίνης

Τι είναι καλύτερο από μια infinity πισίνα με καταγάλανα νερά που φαντάζουν προέκταση του ουρανού και της θάλασσας; Μα φυσικά η θέα στην Καλντέρα και το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, που θα σας κάνει να μη θέλετε να μη φύγετε στιγμή από δίπλα της. Μια τέτοια πισίνα είναι αυτή του πολυβραβευμένου Astra Suites, πολύτιμου μέλους της Trésor Hotels & Resorts στο Ημεροβίγλι, που βρέθηκε στη λίστα με τις 10 καλύτερες πισίνες της Σαντορίνης, από το lets-travel-more.com.

«Δροσιστείτε στην πισίνα υπερχείλισης του Astra Suites, ενώ κολυμπάτε στην άκρη του γκρεμού. Κατά τη διάρκεια της μέσης και χαμηλής σεζόν, η πισίνα θερμαίνεται, δίνοντάς σας την αίσθηση του ζεστού μεσογειακού ήλιου. Το βράδυ, μπορείτε να ζήσετε μοναδικές στιγμές, ενώ χαζεύετε τη λάμψη των αστεριών και απολαμβάνετε την καθηλωτική θέα αυτής της υπέροχης τοποθεσίας», αναφέρει το δημοσίευμα.

Τα Σαββατοκύριακα της άνοιξης, απολαύστε αξέχαστες διακοπές στη Σαντορίνη και το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο Astra Suites. Από 1η Απριλίου 2017, αποδράστε σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου και απολαύστε ρομαντική διαμονή 2 διανυκτερεύσεων στο εκπληκτικό Astra Suites, από 432 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • Πρωινό καθημερινά
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Καθημερινή υπηρεσία καμαριέρας
  • Όλους τους φόρους

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή