Travel Secrets

Η νέα, ανανεωμένη σελίδα του Ios Palace Hotel θα σας βάλει σε mood διακοπών

Η νέα, ανανεωμένη σελίδα του Ios Palace Hotel θα σας βάλει σε mood διακοπών

Με αέρα ανανέωσης και ταξιδιωτική διάθεση στο φουλ υποδέχεται τη νέα σεζόν το πολυτελές ξενοδοχείο Ios Palace Hotel στην Ίο, μέσα από το ολοκαίνουργιο website του! Μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών και αυθεντικής φιλοξενίας ακριβώς πάνω από τη βραβευμένη παραλία του Μυλοπότα, σας προσκαλεί να την ανακαλύψετε με μερικά μόνο clicks, στην ολοκαίνουργια σελίδα του iospalacehotel.com.

Με έμφαση στην ευχρηστία και τη λειτουργικότητα, φρέσκια σχεδιαστική προσέγγιση και υψηλή αισθητική, η νέα σελίδα του Ios Palace ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη και αποτελεί την ιδανική αφετηρία για τις ομορφότερες καλοκαιρινές αναμνήσεις στο νησί της Ίου.

Μέσα από πλούσιο περιεχόμενο και φωτογραφικό υλικό, οι σελίδες του iospalacehotel.com ξεναγούν τον επισκέπτη στις πολυτελείς εγκαταστάσεις, τα δωμάτια και τις σουίτες, το spa και το εστιατόριο του ξενοδοχείου, ενώ προτείνουν συναρπαστικές δραστηριότητες στο νησί. Παράλληλα, το blog «Ios Island Stories» χαρίζει ταξιδιωτικά tips για την Ίο και τις παραλίες της, ενώ δίνει ιδέες για φαγητό και διασκέδαση κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Η ιστοσελίδα iospalacehotel.com είναι επίσης λειτουργική σε όλες τις ψηφιακές συσκευές, παρέχοντας μια ξεχωριστή εμπειρία πλοήγησης είτε από desktop, mobile ή tablet.

Ονειρευτείτε το επόμενο ταξίδι σας στην Ίο, κάντε κράτηση με ένα μόνο click και ζήστε την εμπειρία του Ios Palace Hotel, μέσα από iospalacehotel.com

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή