Travel Secrets

Ανοιξιάτικη απόδραση στο Ναύπλιο

Ανοιξιάτικη απόδραση στο Ναύπλιο

Τα Σαββατοκύριακα της άνοιξης, απολαύστε τη φύση της Αργολίδας, κάνοντας μια απόδραση στο Ναύπλιο και το βραβευμένο και πολυτελές ξενοδοχείο Περιβόλι. Ζήστε ονειρεμένα τριήμερα στο ξενοδοχείο που βραβεύτηκε ως το καλύτερο Luxury Country Retreat 2016 στα Luxury Travel Guide Global Awards. Απολαύστε 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Perivoli από 190 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις σε δωμάτιο με πανοραμική θέα
  • Πλούσιο ελληνικό παραδοσιακό πρωινό
  • Δωρεάν parking
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Δώρο-έκπληξη κατά την αναχώρησή σας

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ


Αφού πάρετε δυνάμεις από το πλούσιο ελληνικό παραδοσιακό πρωινό σας, εξερευνήστε τις έντονες αντιθέσεις της Αργολίδας, ή μυηθείτε στη ρομαντική ατμόσφαιρα του πανέμορφου Ναυπλίου.

Μετατρέψτε το "Περιβόλι" στο πολυτελές σας καταφύγιο για γαλήνιες διακοπές στη φύση, αλλά και στην ιδανική σας βάση για να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Αργολίδας. 

Δραστηριότητες στο Ναύπλιο

Ανακαλύψτε τη φύση της Αργολίδας κάνοντας ιππασία. Κάντε ένα μάθημα για αρχάριους διάρκειας μιας ώρας, ακολουθώντας τις διαδρομές στο χωριό Πυργιώτικα ή μια βόλτα με το άλογο σας έως και 4 ώρες, αν είστε προχωρημένος.

Ζήστε την εμπειρία της ορειβασίας στην περιοχή της Καραθώνας, με τη βοήθεια του εκπαιδευτή σας. Ιδανικό και για αρχάριους!

Κάντε πεζοπορία και ανακαλύψτε τα κρυμμένα μονοπάτια του ορεινού Ναυπλίου. Από το ξενοδοχείο Περιβόλι, ακολουθήστε τη διαδρομή ως το Κάστρο, τον Προφήτη Ηλία και τον Άγιο Θωμά και θαυμάστε την πανοραμική θέα στον Αργολικό ή τους ελαιώνες της περιοχής. Οι διαδρομές μπορούν να γίνουν και με Mountain Bike!

Χαρίστε στα παιδιά σας μαγικές στιγμές με δραστηριότητες που συνδυάζουν τη μάθηση με την ευχαρίστηση και το παιχνίδι, όπως είναι η ξενάγηση στην Ακρόπολη της Τίρυνθας και τα θεατρικά παιχνίδια με τους Άθλους του Ηρακλή, καθώς και το δημιουργικό εργαστήριο κεραμικής.

Οι λάτρεις του κρασιού μπορούν να κάνουν ένα wine tour στο κτήμα Σκούρας στο Μαλανδρένι.

Ανακαλύψτε τα μυστικά του ελαιόλαδου και της ελιάς στην Ελαιουργία Ασκληπιείου Μελάς.

Χαλαρώστε στο ξενοδοχείο σας κάνοντας Yoga, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα ιδανικό για αρχάριους έως και προχωρημένους.

Ζήστε τη χαλαρωτική εμπειρία ενός μασάζ ή μιας θεραπείας ομορφιάς στο δωμάτιό σας. Επιλέξτε ανάμεσα στο χαλαρωτικό full body massage, το Shiatsu μασάζ κεφαλιού και προσώπου, το μασάζ ρεφλεξολογίας ποδιών, την εξωτική θεραπεία body peeling, την ενυδατική peel-off μάσκα προσώπου και πολλά άλλα.

 Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή