Travel Secrets

Ananti City Resort: Ζήστε τη μαγική εμπειρία της πεζοπορίας στα Μετέωρα

Ananti City Resort: Ζήστε τη μαγική εμπειρία της πεζοπορίας στα Μετέωρα

Τα Μετέωρα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα της Ελλάδας συνδυάζοντας ένα εκπληκτικό σκηνικό από ογκώδεις βράχους που υψώνονται επιβλητικά 400 μέτρα πάνω από τον Θεσσαλικό κάμπο και μια μακρά ιστορία θρησκευτικής σημασίας λόγω των μοναστηριών που χτίστηκαν από ασκητές στις κορυφές αυτών των βράχων τον 15ο αιώνα. Το Ananti City Resort σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία πεζοπορίας στα Μετέωρα και να συνδυάσετε την επίσκεψή σας με μια αξέχαστη διαμονή γεμάτη πολυτέλεια σε ένα από τα καλύτερα city boutique hotels των Τρικάλων, από 299 ευρώ.

Κάντε κράτηση και απολαύστε:

• Πολυτελή διαμονή για δύο βράδια σε δίκλινο δωμάτιο με καταπληκτική
πανοραμική θέα στην πόλη των Τρικάλων
• Πλούσιο σε φρέσκιες τοπικές επιλογές μπουφέ
• Πεζοπορία διάρκειας 5 ωρών στα Μετέωρα με ξεναγό βουνού*
• Δωρεάν χρήση του εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, σάουνα, χαμάμ και γυμναστηρίου

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ 

Αφού ξεκουραστείτε σε ένα από τα υπέροχα δωμάτια του Ananti City Resort με την υπέροχη θέα προς την πόλη των Τρικάλων και απολαύσετε το πλούσιο πρωινό σας, θα συναντηθείτε σε συγκεκριμένο προκαθορισμένο σημείο με τον ξεναγό σας όπου και θα ξεκινήσετε την πεζοπορία σας, συνολικής διάρκειας 5 ωρών.

Η πεζοπορία ξεκινά από την πλατεία Καστρακίου και μετά από λίγο μπαίνουμε στο μονοπάτι που ξεκινάει από τους πρόποδες των βράχων. Περνάμε κάτω από την ερειπωμένη μονή Παντοκράτορος, στη βόρεια πλευρά του βράχου Ντούπιανη. Η διαδρομή μας βάζει στην καρδιά του καταπράσινου δάσους και φτάνει στο εγκαταλελειμμένο και αναστηλωμένο Μοναστήρι της Υπαπαντής όπως και στο άγαλμα του αγωνιστή της επανάστασης Παπαθύμιου Βλαχάβα. Από εκεί, το μονοπάτι μας οδηγεί στην κορυφή των βράχων έως ότου φτάσουμε τα εντυπωσιακά μοναστήρια “Μεγάλο Μετέωρο” και “Βαρλαάμ”. Στη συνέχεια κατηφορίζουμε έως το Καστράκι περνώντας από τη σπηλιά του Αγίου Γεωργίου του Μανδηλά όπου κάθε χρόνο αναρριχητές σκαρφαλώνουν για να κρεμάσουν τα μαντήλια τους.

Η συγκεκριμένη διαδρομή απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και θα διανύσετε συνολικά 8χλμ.

Τέλος, στο πακέτο δεν συμπεριλαμβάνεται η είσοδος στα μοναστήρια των Μεγάλων Μετεώρων και του Βαρλαάμ, η οποία ανέρχεται στα 3 ευρώ ανά άτομο ανά μοναστήρι.

EXTRA TIP: Καλό θα είναι να φοράτε παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα. Η καλύτερη επιλογή είναι τα ορειβατικά μποτάκια ή αθλητικά παπούτσια. Σε καμία περίπτωση μην φορέσετε παντόφλες, ανοιχτά παπούτσια και παπούτσια που γλιστράνε.

 

Όροι & Προϋποθέσεις

Οι κρατήσεις των πακέτων γίνονται κατόπιν διαθεσιμότητας και πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 10 μέρες πριν. Το πακέτο δεν ισχύει κατά την περίοδο γιορτών ή αργιών και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές. Η αναγραφόμενη τιμή είναι υπολογισμένη ανά δωμάτιο για δίκλινη χρήση. Επιπλέον καταναλώσεις υπόκεινται σε επιπλέον χρεώσεις. Για υπηρεσία του πακέτου που δεν χρησιμοποιήθηκε δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Δυνατότητα ακύρωσης 7 μέρες πριν την άφιξη , μετά από αυτό το σημείο δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων και κρατείται όλο το ποσό.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή