Travel Secrets

Μικρό Πάπιγκο 1700: Ρομαντικό ταξίδι στο Ζαγόρι με τον Βαλεντίνο σας

Μικρό Πάπιγκο 1700: Ρομαντικό ταξίδι στο Ζαγόρι με τον Βαλεντίνο σας

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να κάνετε μια ρομαντική απόδραση στο Ζαγόρι και το εκπληκτικό boutique ξενοδοχείο Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa μαζί με το ταίρι σας. O πανέμορφος boutique θησαυρός που βρίσκεται στο χωριό Μικρό Πάπιγκο στα Ζαγοροχώρια αποκτά ρομαντική διάθεση και σας προσκαλεί να ζήσετε ένα ρομαντικό τριήμερο στην καρδιά της Ηπείρου.

Από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου, απολαύστε 2 παραμυθένιες διανυκτερεύσεις στο Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa από 200 ευρώ. Κάνοντας check-in στο ξενοδοχείο σας, θα μυηθείτε απευθείας στη ρομαντική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει για εσάς το Μικρό Πάπιγκο 1700.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις 
  • Πλούσιο πρωινό
  • Δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων του spa
  • Ποτό καλωσορίσματος
  • Όλους τους φόρους

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ


Ξυπνήστε ακούγοντας τα γάργαρα νερά του Βοϊδομάτη και θαυμάστε την υπέροχη θέα στη χαράδρα του Βίκου, ενώ απολαμβάνετε το πλούσιο παραδοσιακό πρωινό σας. Επισκεφθείτε μαζί με το ταίρι σας το υπέροχο spa του ξενοδοχείου σας, για χειμερινές βουτιές στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και ρομαντικές στιγμές στη σάουνα και το χαμάμ. Απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο στο υπέροχο εστιατόριο Veranda 1700 που χρησιμοποιεί αποκλειστικά βιολογικά προϊόντα. 



Τέλος, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε και τα 46 πέτρινα γοητευτικά χωριά του Ζαγορίου και να παραδοθείτε στην ομορφιά ενός προορισμού που πρέπει να επισκεφθείτε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σας.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest! 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή