Travel Secrets

Anerada Inn: Παραμυθένια απόδραση Αγ. Βαλεντίνου στο Καρπενήσι

Anerada Inn: Παραμυθένια απόδραση Αγ. Βαλεντίνου στο Καρπενήσι

Φέτος γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο χαρίζοντας στο αγαπημένο σας πρόσωπο ένα ρομαντικό τριήμερο στο πιο παραμυθένιο ξενοδοχείο του ΚαρπενησίουAnerada Inn Boutique Hotel. Το παραμυθένιο ξενοδοχείο στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας, ντύνεται στα «κόκκινα» για να σας χαρίσει ονειρικές διακοπές στην «Ελβετία» της Ελλάδας. Κάντε έκπληξη στον Βαλεντίνο σας και από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου, απολαύστε 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που θα μετατραπεί στη «νεραϊδοχώρα» σας στο Καρπενήσι, από 190 ευρώ.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις
  • Πρωινό
  • Όλους τους φόρους

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

 

Το υπέροχο σκηνικό των εξωτερικών χώρων του Anerada Inn Boutique Hotel, με το πράσινο και το ονειρικό κιόσκι με τις αραχνοϋφαντες κουρτίνες θα σας μυήσει στο απόλυτο ζεστό ρομαντικό περιβάλλον. 



Στην πανέμορφή σας σουίτα, ο ρομαντισμός και η χαλάρωση παντρεύονται ιδανικά, με τα παλ χρώματα, την εκλεπτυσμένη αισθητική και την αυθεντική φιλοξενία να συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για να γιορτάσετε τον έρωτά σας.



Αφού απολαύσετε στιγμές θαλπωρής μαζί με το ταίρι πλάι στο τζάκι σας, κάντε ρομαντικές βόλτες στους παραδοσιακούς οικισμούς της Ορεινής Ευρυτανίας και ζήστε αξέχαστες ρομαντικές διακοπές Αγίου Βαλεντίνου!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή