Travel Secrets

Το μεγαλείο της χειμερινής Αράχωβας από ψηλά μέσα από τον φακό του Κώστα Σπαθή (spathumpa)

Το μεγαλείο της χειμερινής Αράχωβας από ψηλά μέσα από τον φακό του Κώστα Σπαθή (spathumpa)

Τη μαγεία της χειμερινής χιονισμένης Αράχωβας από ψηλά, μέσα από ατμοσφαιρικές φωτογραφίες και drone video, μοιράστηκε με τους δεκάδες χιλιάδες followers του στο Instagram ο διάσημος Instagrammer και αρχιτέκτονας, Κώστας Σπαθής (spathumpa).

Έπειτα από πρόσκληση της Trésor Hotels & Resorts, ο Κώστας Σπαθής επισκέφθηκε την κοσμοπολίτικη Αράχωβα και είχε την ευκαιρία να φιλοξενηθεί στο πολύτιμο μέλος του δικτύου της Trésor, το πεντάστερο Santa Marina Arachova Resort & Spa.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής του, ο δημοφιλής Instagrammer απολαμβάνει το εξαιρετικό πρωινό του Santa Marina Arachova, κάνει spa και ανακαλύπτει τις κρυφές γωνιές του ξενοδοχείου. Ταυτόχρονα, εξερευνά τις ομορφιές της Αράχωβας, αιχμαλωτίζει με τον φακό του τον «μαύρο κύκνο» που φωλιάζει μέσα στον χιονισμένο Παρνασσό, κυνηγά την ομίχλη από ψηλά, κάνει ski στο χιονοδρομικό κέντρο και πετά πάνω από τα γραφικά σοκάκια του χωριού. 

Απολαύστε μοναδικές φωτογραφίες και video παρακάτω:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Road to another world • #chasingfog #symmetrykillers #fromabove That feeling at the end of the weekend after a supreme stay in such an amazing place @santamarinaarachovaresort W @tresorhotels

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Costas Spathis (@spathumpa) στιςΙαν 22, 2017, 11:54πμ PST

 

Δείτε το φωτογραφικό υλικό της επίσκεψης του Κώστα Σπαθή στο Πήλιο και το 12 Months Luxury Resort, εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι η Trésor Hotels & Resorts, αποσκοπώντας στην προβολή των ξενοδοχείων του δικτύου της, φιλοξενεί κορυφαίους digital influencers και bloggers της Ελλάδας και του εξωτερικού στα ξενοδοχεία-μέλη της, οι οποίοι δημοσιεύουν engaging περιεχόμενο στα social media, με έμφαση στην προσωπική εμπειρία, την ψηφιακή αφήγηση, τα social media και τις νέες τεχνολογίες, χαράσσοντας το μέλλον του ταξιδιωτικού περιεχομένου. Δείτε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή