Travel Secrets

VIP Chalet: Στο δίκτυο της Trésor τα ολοκαίνουργια σαλέ της Αράχωβας, δίπλα στη φύση του Παρνασσού

VIP Chalet: Στο δίκτυο της Trésor τα ολοκαίνουργια σαλέ της Αράχωβας, δίπλα στη φύση του Παρνασσού

Στο δίκτυο των ανεξάρτητων boutique θησαυρών της Trésor Hotels & Resorts εντάχθηκε το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο της Αράχωβας, VIP Chalet, που αποτελείται από 8 πετρόχτιστες πολυτελείς κατοικίες, δίπλα στο ελατόδασος του Παρνασσού και μια ανάσα από το χιονοδρομικό κέντρο.

Μόλις 15 λεπτά από το κέντρο της κοσμοπολίτικης Αράχωβας, το VIP Chalet Elatos 4 Epoxes ξεχωρίζει, καθώς προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αλλά και αυθεντική, οικογενειακή φιλοξενία από την αποκλειστικότητα των πανέμορφων, ιδιωτικών σαλέ.

Η εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και η υψηλή αισθητική χαρακτηρίζουν τα chalet, τα οποία παντρεύουν με μοναδικό τρόπο το παραδοσιακό design με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ η πέτρα, το ξύλο και η μοναδική θέα στις ελατοσκέπαστες πλαγιές του Παρνασσού από τις μεγάλες τζαμαρίες, συμβάλλουν ακόμα περισσότερο στη θαλπωρή και την ηρεμία που κατακλύζει την ατμόσφαιρα. Το κάθε σαλέ μπορεί να φιλοξενήσει έως και 7 άτομα, ενώ υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας έως και 12 ατόμων, ενώνοντας δύο ξεχωριστά σαλέ.

Με φόντο το αλπικό τοπίο του Παρνασσού, τα σαλέ του VIP Elatos χαρίζουν μια μοναδική αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης και αποτελούν τον ιδανικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου για μεγάλες παρέες αλλά και οικογένειες με μικρά παιδιά ή και βρέφη, χάρη στην εύκολη και γρήγορη πρόσβασή τους, την πρόθυμη εξυπηρέτηση και την άνεση που προσφέρουν.

Αναλόγως την εποχή, κάντε σκι στο διάσημο χιονοδρομικό κέντρο, ή και μπάνιο στις όμορφες κοντινές παραλίες της περιοχής. Χαλαρώστε στους άνετους και φιλόξενους χώρους του σαλέ σας και ζήστε το κοσμοπολίτικο lifestyle της Αράχωβας, που βρίσκεται μόλις 15 λεπτά μακρυά. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest! 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή